Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Mai napon elmaradt a sütés, későn értem haza a bevásárlásból,még itthon sok dolgom volt,fát készítettem, udvart söpörtem,elmosogattam,de mindenek előtt ettem egy kocsonyát, fuuu,mindig úgy érzem ez a legfinomabb,amit eddig főztem.
Eltelt az idő már nem fogtam hozzá sütni, de holnap mindenképpen, ma hoztam narancsot,meg klementint,van nassolnivaló. Meg aztán holnap kipihenten jobb lesz sütni.
Itt is sok a beteg,a főnököm családján söpör végig, szegény pár hónapos babájuk is köhög, nem kap levegőt, sír folyton,kenguruban tartják, hurcolják egész nap,úgy alszik,mert úgy könnyebben lélegzik ülve ,ők is fáradtak, nem alszanak éjjel vele..
Ilona!
Én sem akartam már főzni, de nagyon kérték, Laci imádja, és így dobozokban elfér a hűtőben, ma nálunk 11 fok volt,napsütés.
A macskák kinn randalíroztak az udvaron végre, jót szellőztettem,sütött szépen be az előszobába a nap,rögtön megjelent egy légy is!
Hátha jobban alszanak éjjel.
Találtam egy jó cipőt magamnak a neten,és egy mokaszin jellegűt Lacinak is. Jó kis lótifuti cipők, meg is rendeltem őket, már a jobb időre készülök.
Most gyújtottam csak be nemrég ,eddig nyitva volt az ajtó, le is hűlt 17 fokra, de már melegszik is lassan eléri a 20 -at.
Este nem tudunk semmi filmet megnézni, ahogy lefekszünk,már alszunk is...