Válasz: Társalgás
Én mostanra nagyon elálmosodtam. De úgy látom, hogy a férjem is... Akkor most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,311 2,312 2,313 2,314 2,315 … 2,586 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én mostanra nagyon elálmosodtam. De úgy látom, hogy a férjem is... Akkor most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Szép estét!
Nem is vettem észre ,hogy már ilyen késő van,én is álmos vagyok,de be akartam köszönni még.
Hosszú napom volt,majdnem 4 órára értem haza,még számlákat fizettem,ott sem volt szerencsém épp elszállt a net,jó 15 percet vártunk mire visszakapták...aztán meg kerülni kellett megint hogy bontják a piacot,kordonnal van körül kerítve,megint kerülgethetek az éptkezés miatt..
Holnap itt munkaszüneti nap van,ünnep van megint..
főznöm is kell ,sütni is akarok.
Ilona!
Egy webshopból rendeltem,még volt többféle íz is,én ezeket válogattam ki magamnak.
El is köszönök,mert akkorákat ásítok hogy lenyelem a laptopot.
Szép estét és pihentető álmokat mindenkinek.
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!! 
Ancsa!
Ó de kedves rózsás képpel jöttél még este! Sejtettem, hogy fárasztó napon lehettél túl. Aranyos vagy, hogy azért még benéztél hozzánk egy kicsit!
Nagyon rossz lehet, hogy mindig akadályok vannak útközben, és emiatt tovább tart a közlekedés hazafelé... Az jó, ha ma nem kell dolgoznod az ünnep miatt. Főzzél finomat, és kíváncsi leszek, hogy mit találsz ki sütni?
Majd hozzál egy kis kóstolót nekünk! ![]()
Tegnap este is igyekeztünk lefürödni, és ágyba kerülni. Meccset szeretett volna nézni a férjem... el is kezdtük nézni, de most is bealudtunk közben... Éjjel aztán megint is volt pár megébredés, de rövidek csak szerencsére...
Majd reggel most nem aludtunk el, és felkeltünk 6 óra előtt....
Jelenleg 2 fok van odakint. Majd délutánra pedig 6-9 fokig emelkedhet a hőmérséklet. A szél nem fúj most. A hóból még reggel van pár helyen 5-10 cm-es adagocska... de ez hamar elolvad majd ma már..
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma nem kell levest főzni, maradékokat eszünk... Takarítani kell...
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:

Szervusztok!
Juj ma nagyon jó napom volt,annak ellenére, hogy egész nap,nyirkos,Londont idéző, temzei köd borult a városra és abban közlekedtem,de olyan szerencsém volt hazafele,pedig nem is akartam bemenni a piacra,de reggel Laci meg a bácsikája ,aki beugrott,rábeszeltek,hogy főzzek már egy adag kocsonyát még...ezért bementem a puaci hentesemhez,körömért és csülökért ,hát óriási akciók voltak,a csont nélküli sertés karaj alig 19 lej volt kilója, a tarja 23 , az oldalas és a dagadó is olcsó volt meg a szárnyas félék..jól bevásároltam,még sok mindent vettem volna,de nem bírtam haza...rakott krumpli is rendelve volt,ahhoz is vettem tejfölt, krumplit,elég volt hazahozni...
Már 2 óra óta fő a kocsonya,lassan jó lesz,kuktában ,pici lángon sistereg.
Laci még nem ért haza,de jó meleg van és kész a rakott krumpli is,jó sok tejföllel, kolbásszal, sajttal.
Sütni holnap fogok,ma el vagyok a főzéssel.
Itt ünnep van,sok helyen nem dolgoznak,a mi cégünk is szabadon volt .
Megyek,kimérem a kocsonyát, még majd jövök!
Szia Ancsa!
Ma is hoztál valami finomságot! 
Én ma délelőtt takarítottam. Csak egy kis időre ültem le ide a gép mellé... Aztán ebéd után még volt egy kis rámolás... de nem vittem túlzásba, holnap is lesz nap.
Úgy döntöttünk, hogy megnézünk ma is egy filmet, mert este mindig elalszunk a tévé mellett, bármit is nézünk. A film nagyon jó volt. Ez most egy német dráma volt. Viszont jó választás. Tetszett mindkettőnknek! ![]()
A címe pedig: A nő mosolya.
Te ma is jól bevásároltál, én majd holnap akarok menni csak a boltba... De még azt is ki kell találni, hogy mit főzzünk...
Nálunk elég szép idő lett, 10 órától már a nap is sütögetett..
Na kimerted már a kocsonyát? Mennyi lett? 
Már lassan én is rábeszélem magamat egy kis sütésre... mert elfogyott a szaloncukor is, pedig elég sokat vettünk az ünnepekre...
Te milyen sütit akarsz sütni? Elhatároztad már?
A vacsora után már egy kis almát is ettünk, ez jól is esett.. mostanában úgyis főleg mandarint és narancsot nasiztunk. ![]()
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Szép estét,végre mindennel elkészültem,kimertem a kocsonyákat,9 dobozzal lett,elmosogattam,a mosásom is kész lett,kiteregettem,Laci befutott,vacsoráztunk,most már benézek mielőtt elálmosodom.
Rakott krumplit is főztem,azt vacsoráztunk.
Margitka!
Még nem tudom mit sütök,de hogy a krém valamelyik serbettel lesz ízesítve az biztos!Van két mascarponem itthon,még holnap vennem kell Megglet és sűrített tejet.egy ananász konzervem is van,akciósan,úgyhogy alapanyag van.
Holnap muka után benézek a kedvenc boltomba is,listám van,vásárolni kell...
Elköszönök,beteszek a konyhámba pár fotót.Szép estét,jó pihenést mindenkinek.
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!! 
Ancsa!
Látom, hogy még este itt voltál! 
Finom citromos teát hoztál este citromok kíséretében. Na és a készlet is illik a sárga rózsával hozzá! Jó az összhang a képen a színekkel! ![]()
Ma is nagyon ügyes voltál! Azt sejtettem, hogy ha sütsz, akkor kipróbálod az új ízeket! Biztos finom és szép is lesz a süti, ami készül majd! Holnapra pedig jó vásárlást a kedvenc helyen!
Tegnap este egy kicsit tovább elbeszélgettünk hárman. A kézilabdameccsnek is csak az elejét néztem meg a fürdés után, de a férjem végignézte. Most az éjjel én sokszor fenn voltam, aztán hajnali 4 után elaludtam megint 3/4 7-ig. Majd utána le is jöttünk...
Jelenleg 3 fok van odakint. Majd délutánra pedig 12 fokig emelkedhet a hőmérséklet. A szél nem fúj most. Csapadékra nem kell számítani. De eléggé ködös a reggelünk...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma már kell levest főzni, krumpli lesz és darás tészta.
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Végre hétvége, húzós, nehéz hetünk volt, tegnap is nagyon sonan voltak munka után még vásároltunk vettünk marhahúst már fő a leves belőle, holnapra, vadas lesz mellé. Ma vettem ki töltött oldalast, még karácsonyról maradt, azt esszük ebédre.
Takarítottam, dolgoztatom a mosógépet, mást nem tervezek csinálni.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, lassan jöhet a második.
A héten én is ettem grízes tésztát, a férjem természetesen mást evett nem szereti.
Ancsa.
Örülök hogy jobban van a karod, de óvatosan, ne erőltesd meg. Kíváncsi leszek mit találsz ki új sütinek biztosan finom lesz.
Látom főztél újra kocsonyát, nálunk elfogyott nagy nehezen.
Szia Lia!
Tudom, hogy egyre több a munka a sok beteg miatt.. Épp reggel a Tescóban hallottam, hogy az óvodában is coivid járvány van már... Félelmetesen hangzik. 
Finom ebédetek lesz ma. 
Nálunk is dolgozott a mosógép, de csak egy adag... kint ma eléggé ködös maradt az idő,ezért többet nem pakolok be...
Az ebéd is elkészült. Nálunk mindenki szereti már a darás tésztát. A férjem uborkával eszi meg én is, de lekvárral is szeretjük, ahogy a fiaim. ![]()
Már megtálaltam, lassan lehet is ebédelni. Mindenkinek jó étvágyat kívánok! ... 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét az ebéd utánit most fogom főzni!
Tegnap 4 óra után megjöttek a vendégek, 9 óra felé mentek el. Nagyon jól elbeszélgettünk, de kellett ez már mindenkinek. A tarja nagyon jól sikerült, csináltam pudingot, pogácsát és kókuszos habos sütit is. Mindent végig kóstoltak annyira ízlett nekik. Pakoltam is bőven.
Ma már fő a kocsonyánk szerintem öt óra felé lehet majd leszűrni. Itt elég hűvös van, gondoltuk is jön a meleg lehet hogy el kellene halasztani. Úgy látjuk hogy nem fog gondot okozni, ezért oda is tettük.
A gépem is dolgozik rendesen, de ma már nincs több munka itt sem,.
Ott is finom ebéd lesz mára, egészségetekre!
Délután már csak tv-t nézünk és filmezünk. Látom jó filmeket tettél be, lehet választani belőle.
Lia!
Te is finom ebédet főzöl! Jól teszed, ha ott is pihenéssel lesz a délután! Jó sok beteg van még mindig.
Ancsa!
Köszi, gondoltam, hogy a webshopból rendelted. Örülök, hogy jobban van a karod már!
A süti lemaradt!
Szia Ilona!
Csodás képet hoztál ma is! 
Olvastam, hogy milyen jól telt el a vendégeskedés a sok finomsággal, beszélgetéssel! 
Na és már fő a kocsonya nálatok! Biztos finom lesz! 
Az ebéd utáni rendrakást követően szellőztettem, és kicsit lepihentem a férjem mellé. Most már mi is csak pihenünk a tévé mellett... De közben jelzett a Skype, amit én mindig észreveszek, Gábor küldött egy fotót Hannáról. ![]()
Köszi a fotókat a sütéseidről! Igazán guszta mindegyik! Elhiszem, hogy kapósak voltak! 
Lapok Previous 1 … 2,311 2,312 2,313 2,314 2,315 … 2,586 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás