Szervusztok,befutottam én is,csak most...
Elég húzós nap volt,szerencsére bírta a karom,vállam,de azért most megint bekentem,mind a kettőt a hűsítő géllel,válltól csuklóig.Épp most fagy le a két karom! 
Margitka!
Hát hogy halasztottad el ennyire a szemed ellenőzését? Pedig minden ilyen egészségügyi dolgot olyan pontosan betartasz?Remélem nem lesz nagy a gond és nem kell külön kezelés ezért?Aztán meg hogy kétszer is fel kellett utaznotok,az sem semmi,el is hiszem, hogy jó fáradtan értetek haza.A Lidl-be mi is tervezünk menni,mert sok akciós termék van,láttam a katalógusban,szeretek ott vásárolni!
Ilona!
Nagyon szép a torta,finomnak is látszik még így a képről is.Épp ma gondoltam a tökfőzelékre ,sült kolbásszal,de mára még volt főtt ételünk,borsó leves,meg rántott hús,krumpli.De a következő az lesz.
Lia!
Jesszus,rengeteg a beteg,csoda hogy bírjátok a rohamot,este 11 -ig?Alig bírtad a hazautat biztos.Én ép azt mondtam hogy mikor jövök haza a munka után még vidáman indulok,mire a fele útra érek már lelassulok,mikor az utcánkba befordulok ,már látom a házat,csak úgy vonszolom magam odáig mint a szomjazó a sivatagban az oázisig,csak egyszer érjek a kapuig... 
Minden esetre látszott ,hogy nem voltam benn két napig,igen nagy rendetlenség volt ,és sok szemét gyűlt fel,persze senki nem üresített ki egy kosarat sem..ha már nem fért bele,mellérakták..pfff...na de gatyába ráztam az irodákat,örültek is nekem reggel ,mikor jöttek be és látták,hogy már rend és tisztaság van!
Nekem is lett öröm ma ,megérkezett a rendelésem a 12 üveg serbet,különböző ízekben,mutatom is:
Ezek egy évig is elegek lesznek nekem süteményekbe,krémnek,egy kanállal elég belőle,mert olyan édes koncentrált,hogy egy tortába ki tudom kavarni a krémet vele.Nagyon boldog vagyok mert boltban nem kapni itt nálunk,találtam tavaly vagykét félét,de olyan kemény és száraz volt ,hogy darabos,göcsörtös lett vele a krém...leginkább a folyékony fondanthoz tudnám hasonlítani az állagát és mindenféle ízben vettem,citromos,mandarinos,vaniliás,mentás,levendulás,csokis,mézes fahéjas hogy párat említsek.
Alig várom legyen időm megint sütikézni,tuti kipróbálom valamelyiket!Ma is igyekszem ágyba kerülni,nem is nézek semmiféle filme este,Laci szerint olyan ágyunk van,hogy ha belebújsz rögtön leragad a szemed és elalszol...