Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Biztos hamarosan lefőzöm a másodikat, mert ha 3 órát aludtam az éjjel! Borzasztó rossz éjszakám volt!
Ilyenkor irigylem a férjemet, mert nagyon jól alszik. Beveszi a gyógyszereket és annyira nyugodtan tud aludni. Nem is tud sokáig Tv-t nézni.
Bizony a régi zenekarok felett is elment az idő, már jól benne vannak a korba! Jó, hogy bírnak egy koncertet végig zenélni!
Tegnap sikerült megerőltetni magamat. A férjem is segített leszedtük a fát minden díszt ami még hátra volt. El is ment vele a délelőtt és a délután is. Utána rendet tettem, pakoltam. Minden szépen a helyére került a következő karácsonyig.
Ma nem főzök tegnap főztem két napra, zöldbablevest és csirke nyakat sütöttem le.
Most kezdem a torta készítését, délután szeretném megtölteni, majd díszíteni is ha haladok vele. Holnap jönnek a gyerekek haza délutánra itthon lesznek.
Még reggel beszaladunk Miskolcra, de ha tudunk még ma délután.
Jól megvan a mai napra is a programunk. Ja még hajat is kell mosnom, tegnap már ehhez lusta voltam.
Ancsa!
Jó munkát mára! Aztért pihentünk most már mi is, sajnos be kell ezt is iktatni ha tetszik, ha nem! Örülök, hogy a cicus átesett a műtéten, remélem jól van.
Lia!
Mi is kiváltottuk a gyógyszereket, ne is mond borzasztó mennyit ott hagy az ember! Nekem szerencse hogy van közgyógyom apu által, ezzel kicsit könnyebb.