Szép estét!
Ez a három nap jót tett a karomnak,persze igazán csak éjszaka pihen,mert napközben azért teszek-veszek itthon,ma is hoztam be tüzifát,meg az ablakot is megtöröltem,ahol a macskák bámulnak kifele,ott mindig mázgás.
Margitka!
ez igen,két napra való étel,jó sok mindent sikerült a krumpliból készíteni!Aztán még milyen szép idő is lett nálatok,115 fok,na az nem semmi!! 
Én már most este csak almát eszem,szolidaritásból,mivel a macskák semmi ételt nem kapnak már 6 után,ők is kibőjtölik, hogy Pincúr nem ehet...
De holnap már érkezik a futár is a friss konzervekkel és szárazeledellel.Persze van még nekik bőven itthon,de nem szoktam megvárni míg kifogy ,s mivel a netről rendelem,figyelem az akciós termékeket is.Mikor van engedmény olyankor szoktam rendelni.
ezt még szilveszter előtt tettem fel,az ünnepek miatt nem jártak a futárok,csak holnap indul meg az élet nálunk.Ilyen hosszú ünnepi időszakra nem is emlékszem még,hogy szinte három hét volt...
Ilona!
Jól tettétek,hogy pihentetek,van időtök rá,akkor ki kell használni.Sokat dolgoztok Ti is ,a szervezetnek kell a pihenés.Már észreveszem,hogy én is lustulok,ha tehetem elnyúlok,lepihenek,nem kapkodok,mindennel ráérek,már nem kerget a tatár.
Akkor el is köszönök ma estére,jó pihenést,szép álmokat mindenkinek!