Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek legyen nagyon szép a mai napja is! 
Ilona!
Látom, hogy még este Te is megjöttél!... Mi ma hajnalban fél 3 után mentünk fel fürödni... Utána még 1 picit néztük a hálószobában is a tévét... de aztán elég jól aludtunk. Majd nem 8 óra volt, amikor ébredtünk ma... Aztán ma délután egyikünk sem tudott aludni...
A kutyusokat én is sajnáltam este-éjjel...
Nem voltunk sehol, de sokat beszélgettünk telefonon. Pestről is hívott a sógornőm, és a szomszédasszonyom is telefonon kívánt boldog új évet...
Kellemesen telt el a délutánunk. Majd este már csak gyümölcsöt ettünk, húst egyikünk sem kívánt... Aztán a fürdés után hamar ágyba bújtunk, és elaludtunk. Éjjel is elég jól aludtam
Reggel meg felkeltünk ma is fél 6 körül...
Jelenleg 1 fok van odakint. Majd délutánra pedig 6-12 fokig emelkedik csak a hőmérséklet. A szél nem fúj, de köd van most is. Csapadék ma már várható 1 mm...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma kell főzni, de csak levest, bár húsleves is maradt egy kevés... főzelék is húsok is maradtak. Na és sós és édes süti is van bőven... most is elsokalltam...
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: