Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép negyedik Advent vasárnapot kívánok!

Margitka!
Köszi a finom reggeli kávét e nélkül nem indulhat a napunk! Olvasom szépen haladsz a készülődésekkel! Én hétfőn fogok még egy gyors porszívózást, portörlést csinálni.
Annyira el voltam foglalva, hogy még be sem tudtam nézni! A szomszéd gyerek itt volt csütörtökön és pénteken reggeltől délutánig. Az szülők nem tudták hová tenni, szabadság az apjának nem volt így itt volt nálunk. Nem volt egyszerű mert még beteg is volt, a mandulája begyulladt. Féltem nem hiányzik ha elkapom, vagy az unokák ha jönnek. Még szerencse volt, hogy még itt volt nem volt láza, csak otthon.
Pénteken megjöttek a gyerekek is de mentek is vissza a gyerek maradt.
Jól el vagyok maradva a sütésekkel, csak a bejgli volt készen, de tegnap ráhajtottam így meg lett két fajta sütim. Még ma folytatom, mert a elfogyott, és még a zserbót isbeterveztem.
Nem beszéltünk össze itt is borsóleves lett volna, de maradék leves tegnaptól, másodikat rántotthúst sütök a gyerek azt kért, de van káposztánk is. Azt még péntekre megcsináltam.
Lia!
Nagyon szép lett a bejglid! Ügyesen csináltad, ha eddig nem vett észre semmit a férjed igazi meglepetés lesz így! Nagyon sok finomsággal várod a gyerekeket! Legyen nagyon szép napotok együtt!
Ancsa!
Te is szépen haladsz finomakat sütöttél már eddig! Most meg ha otthon vagy szépen haladhatsz még a többi teendőkkel is amiket beterveztél! A cicusok nagyon aranyosak, jól viselkednek?