Szervusztok!
Hazaértem,hamar végeztem ma,úgy néz ki a jövő hetem is végig be van táblázva,minden nap..
Beléptem a kedvenc szupermarketembe,csak egy kis szalámit akartam venni reggelikre szendvicsnek,de annyi jó akció volt,hogy a végén Boltot hívtam a parkolóba,mert nem bírtam hazajönni a busszal...Most megérte hívni az autót mert volt bónuszom 30 % kedvezmény és nem volt drága a hazaút..Kaptam füstölt csülköt csont nélkül,füstölt malacfarkat,három féle szalámit és vékony kolbászt,egy nyers csülköt kocsonyának,Camembert vettem,csirkefelsőcombot,másfél kilós vegyes sós kekszeket,így nem kell sütnöm sósat.Tojást is hoztam 30 darabot,Hugó koktélt kaptam akciósan,azt szeretem,aludttejet,vajat,sőt az applikációval egy üveg brandyt is tudtam veni kedvező áron,így az ünnepre meg is van az italkészlet... 
Itthon oda is tettem a kocsonyát,már fő egy ideje,holnap már lehet majd enni.A csirkecombokat is lesütöttem sós citrommal ízesítve és rozmaringgal.Van mihez nyúlni.
Ilona!
Nekem segített a fokhagyma,most minden orhideám tele van bimbóval,pedig nem nagyon értek hozzájuk..Remélem egészségileg hamar rendben lesztek mindannyian,semmi nem ér semmit,ha egészség nincs.A bejglik finomak lettek,nem fagyasztok le,mert nem fog maradni,már csak négy rúd van,az sem egészben.
Itt ma havas eső ,hó esett,nem maradt meg,hideg nincs,csak mord az idő,pedig a nap is kisütött ma egy kevés ideig.
Jó meleg van bennszerencsére nem voltak eddig igazán hidegek,mi mindig csak délután gyújtunk be,délelőtt jövés -menés van ,meg a kályha még délben is meleg.
Na most már a Feketelistát sem kell kiböjtöljem este,mert félbeszakították és elkezdték elölről az egészet..ezt a hülyeséget!!!
Margitka!
Én is felírom a jelszavakat,ki tudja azt mind észben tartani?Rég nem néztem be a Képmesterbe én sem..mióta itt változott a képhozzáadás,már nem töltöm fel oda,azelőtt onnan tettem ide be .
Csak nem tudom miért olyan piciben jelennek meg,próbáltam átérezetezni e nem segtett csak akkora ha beteszem az odalalra,mondjuk ha rákattintok,lehet zoomolni akkor nagyobban is látható.
A hajfestésem elmaradt,csak addig jutottam,hogy megvettem a festéket és kész...valamikor csak fogok annyi időt szakítani...A musdéjt mi szoktuk kikavarni sült halhoz,sült húsokhoz,grillezett húsokhoz,van aki tejfölösen készíti,én nagyon egyszerűen csak aprítógépbe teszem,a fokhagymát,megsózom,pici olajat és vizet teszek hozzá,aztán habosra keveri a gép.ennyi.nagyon finom csak az én epém,gyomrom már annyira nem bírja...lángosra is nagyon finom kenni.
Most pihenőt tartok míg lehet szűrni a kocsonyát,ágyneműt is kell cserélni talán sort is kerítek rá holnap.