Szia Ilona!
Mára is gyönyörű képet hoztál! 
Ugye mennyire figyelmes a kis Hannánk! Már néha sikerül egy két hangot kiadni, és a kis kezével aranyosan megszorítja az ujjunkat. De azért a képek csalókák, mert még nincsen 4 kg, és bizony van olyan baba, amik még annál is nagyobb súllyal születik... De szépen eszeget, és lassan gyarapodik is. 
Itt nem úgy alakult a napunk, ahogy szerettük volna.. Reggel elhoztuk a megrendelt könyvek másik felét... azt hittük ezzel vége... De ma amikor később átnéztem, hogy melyik könyv kié is lesz, akkor vettem észre, hogy tévedésből az egyik könyvből ugyanolyant hoztunk el, mint ami már megvolt... 1 pedig hiányzott... Na gyorsan felhívtuk a könyvesboltot, és megbeszéltük az eladóval, hogy mi történt.. szerencsére az a hiányzó könyv is megvolt, ami még nekünk kellett.. és ebéd után újra átmentünk és megtörtént a csere...
Na persze, ha már Érden voltunk, el8ugortunk a Pennybe is, sikerült ott szintén alaposan bevásárolni... Örömünkre nagyon szép afrikai harcsát is kaptunk, ami majd karácsonykor kell a halászlébe! 
De most már nekem sincs semmi kedvem se belefogni semmibe sem. Ja és holnap meg futárt is várunk...
Remélem, hogy már használt a gyógyszer, és nem fáj a fejed!