Sziasztok! 
Most már én is bekukkantok egy kicsit. Volt ma rámolás rendesen ebéd után. A nappaliban visszapakoltam a poharakat, tányérokat, tálakat, csészéket... stb... Mire végeztem el is fáradtam, mert mindent el kellett mosni, a szekrény tetejére is visszaraktam a vázákat és a díszeket... de elfáradtam... mindig megállapítom, hogy már nem megy úgy a munka, mint régebben... azért ha lassan is, de haladtunk... Még maradt bőven tennivaló, de majd csak rend lesz...
Lia!
Köszi, valóban ez igazi boldogság nekünk! Azért megállapítottam, hogy mennyire csalókák a képek... de fejlődik a pici, és ez a lényeg! Raktam be a "Kedvencekbe egy rövid videót is, de ha vége, akkor kezdi előről... nem tudtam másképp csinálni... Ott látni, a kicsin, hogy mennyire is figyel ránk. 
Remélem, hogy nem sok munkát kaptál!
Ilona!
Bizony ez a találkozás már nagyon kellett nekem, most egy kicsit megnyugodtam, mert látom, hogy Gáborék milyen lelkesen vigyáznak a kicsire, és etetik, fürdetik, jól összedolgoznak. .)
Igen a fűtés készen van, de a takarítás még nem egészen... de szépen beosztjuk... Most úgy döntöttek a gyerekek, hogy karácsonyra jobb, ha mi megyünk, ők csak az oltások után jönnek majd a következő év elején...
Akkor Ti is együtt lehettetek egy kicsit a gyerekekkel! 
Én majd a héten akarom megsütni a bejgliket, aztán abból is viszünk Pestre, ha megyünk... Köszi a kóstolót, most is nagyon szép így szeletelve! 
Mutatósak a csengők, a hangjuk kellemes lehet!
Ancsa!
Nagyon szépek lettek a díszítések a mézeseken! Igazán ügyes, és türelmes vagy! 
Most is sok fotó készült, jó így utólag is nézegetni. Meg azt a rövid videót, amit a "Kedvencek" topikba raktam be ma reggel. 
Te is sokat dolgoztál, mint mindig!
Pihenj is le, amit lehet!