Válasz: Társalgás

Szervusztok,ma sikerül csak benézzek ,későn értem haza tegnap,és Laci vett káposztát a piacon,megtöltöttem, raktam a fagyóba is,és főztem is belőle. Tegnap Bitta szökött meg,kirágta a macskahálót,és átment a szomszéd udvarba,megverte az ottani macskát! Laci hozta vissza ölben, megtalálta a lyukat,bevarrta,de ma máshol rágta ki és hajnalban újra elszökött. Órák múlva találta meg Laci,egy tetőn, ahova létrával utánamászott, alig tudta elkapni. Most falazza habteglával a kerítést,hogy a hálót le tudjuk szedni onnan...
Én ma megjártam,a cégtől menni akartam a következő helyemre,mikor hívott a futár, de Laci sem volt itthon és a szomszédasszony sem tudta átvenni,kénytelen voltam hazajönni emiatt,a munkám át lett téve hétfőre...a holnapi napomat pedig kísértem szabad napnak...van még 12 nap szabadságom,a két ünnep közt meg jövőre Vízkeresztig 6 napot beszámítanak majd csak aztán megyünk dolgozni,20-án leszünk utoljára.
Holnap pihenőnapot tartok,mert az ünnepig nagyon sok a munka,igyekszem mindenkinek segíteni,de már konkrétan leszakad a két karom...
Itthon mindennel le vagyok maradva...
A macskák el vannak a kinti fenyővel,nincs feldíszítve,de szeretik ,hogy ilyen zöld.