Válasz: Társalgás
Ancsa!
Tulajdonképpen a kelt tészták fogyasztása melegen nem is egészségesek... bár finomak.
Amikor délután odaértek a kórházba, kaptam ezt a fotót. Olyan édesen aludt Hanna:
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Tulajdonképpen a kelt tészták fogyasztása melegen nem is egészségesek... bár finomak.
Amikor délután odaértek a kórházba, kaptam ezt a fotót. Olyan édesen aludt Hanna:
Sziasztok.
Végre ideértem én is. Húzós hetünk volt. Ma az ablakokat tisztítottam meg, a függönyöket kimostam, már vissza is raktam mindet, nagyon szépek lettek. Jól elfáradtam ma is, a rendelőben is kitettem az ünnepi díszeket, jöhet a mikulás.
Margitka.
Örülök hogy rendben van a csípőszűrés a kis Hannának, nagyon aranyosan alszik gyönyörű baba sokat nőt már.
Érdekes amivel mostál, környezetkímélő is, mindig tanulunk valamit.
Az árulókat nem nézzük.
Ancsa.
Finomat sütöttél. Nem csuklottál ma? Aztal fajta tisztítószerrel pucoltam az ablakokat amit Te használsz, nagyon szépek lettek az ablakok, és gyorsan foltmentesen lehetett pucolni vele az ablakot. Rendeltem wc és csempe tisztítót azt már régebben használom, kevés kell belőle és finom az illata, köszi az ötletet.
Szia Lia!
Ügyes voltál, ha az ablakokkal és a függönyökkel is végeztél. ... Én már egyszerre nem csinálom meg, hanem folyamatosan, ahogy a takarítást is...
Köszi, valóban nagyon cuki a kis unokánk! Olyan aranyos videókat is kapok mindig. Bizony szépen nő!
Amikor a Skypen, beszéltem hozzá, édesen figyelt!
A borostyánnal való mosásról eddig én sem hallottam, de azért néha használni fogom, tökéletesen tiszta lett minden, amit tegnap kimostam.
Kicsit pihentünk délután, de aludni mos sem sikerült... Viszont mostanában én már ilyenkor álmosodok... Most ettünk almát... azért még egy kicsit akarunk tévézni a fürdés után...
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Este a fürdés után már nem sokáig ment a tévé, mert mindketten elálmosodtunk... el is aludtunk hamar, de ennek ellenére nem aludtam valami jól. Most is sokszor felébredtem...
Majd fél 6-után ébredtem... Aztán még sunytam egy kicsit, és 6 óra után jöttem le.
Még elég sötét van... Jelenleg 1 fok van odakint. Majd délutánra pedig 8 fok is lehet. A szél nem fúj, de ma is ködös a reggel. Csapadék ma csak elszórtan várható...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma nem kell főzni levest, karalábéleves van bőven, meg paprikás krumpli is maradt hármunknak.
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Szasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét.
Megvolt az ebéd utáni pihenőnk, májgombóc leves készült, 2 -3 napig esszük annyi lett. Kaptunk kóstolónak hurkát azt sütöttem mellé. Rizskókot sütöttem mert már hiányzott egy kis nasi. Én aránylag jól aludtam szerencsére.
Szervusztok,most jutottam oda,hogy leültem a géphez...
Ma reggel elhúztam munkába,Laci elkarikázott a Lidlbe macskahomokért,majd ire végeztem jött elém biciklivel és együtt mentünk be a kedvenc boltomba.Sikerült vennünk sok mindent,aztán úgy egyeztünk hogy Laci jön haza a cuccal a biciklivel,én meg buszra ülök,csakhogy a buszra még majdnem 30 percet kellett volna várni...úgyhogy elindultunk gyalog,mikor hazaértünk akkor ért a busz is utól minket...minden esetre jól kifáradtunk,gyorsan ebédeltünk és begyújtottunk,én még kinn összesöpörtem a lehullt leveleket az utcán és az udvaron is.
Margitka!
Milyen nyugodtan alszik ,nagyon cukor,szépen nő.
Lia!
A Prouvét mondod?Jaj azok nagyon jó szerek,ajánlom figyelmedbe a zuhanyfülke tisztítót,a rozsda és vízkőoldót,na meg a kedvencem a Grill and oven zsíroldó,istenien takarítanak,a titok hogy nem kell sikálni,sűrolni velük,csak bekenni és hagyni hatni, jó 10 -15 percig,aztán könnyűszerrel letörölhető és tiszta csillogó marad a felület.A vízkövet is győnyőrűen eltünteti pl.a zuhanyfülke üvegéről vagy akkor is ha plexi.
Sziasztok újra!
Lia!
Nagyon finom ebédetek volt ma, és holnap is az lesz!
Az jó, ha tudtál aludni éjszaka, így a napod is kellemesebben indult.
Mivel nekünk nem kellett főzni, ezért a reggel után átmentünk Érdre, voltunk 5- helyen is... sikerült pár dolgot megvásárolni végre... de ez még csak a kezdés volt... Pont délre értünk haza jó éhesen, és fáradtan... Megebédeltünk, majd pihentünk is egy kicsit... Délután pedig sütöttem mákos-diós muffinokat. Még hűlnek...
Ancsa!
Igazán hangulatos ünnepi képet hoztál!
Ti is alaposan bevásároltatok ma, ahogy írod. Én is figyeltem, hogy milyen sokan vásárolnak, és, hogy mennyit... azért még van pénze az embereknek... legalábbis a mai vásárlóknak volt...
Ha jó idő van, nagyon szereti a babakocsis sétákat Hanna. Ma is kaptam a sok fotót a délutáni sétáról.
Most pedig mindjárt teszteljük a muffinokat... a férjem persze csokis pudingot is főzött... Ő eheti...
Margitka!
Általában az akciós dolgokat keresem,ma is sikerült szárazbabot féláron venni,az applikációval,14 lej amúgy mi 7.50 be tudtuk megvenni.Többféle dobozos bonbont vettünk ajándékba,mind akciós volt,vajat kaptam akciósan,egész csiperkét nagy üvegben, ami máskor 18 lej,most 12 volt,a banán volt akciós és a klementin,szóval alaposan végigkajtattuk az egész szupermarketet az akciós termékek után.Én pl.meg szoktam venni a vákumozott felvágottakat,amik a végek vagy szeletek,van mikor sonka vagy fűszerezett füstölt tarja darabok vannak vákumban.Ezek rendkívül olcsók mivel a lehullott végek,viszont ugyanolyan finomak.A Pennyben és a Lidlben is szokott ilyen lenni,biztosan ismered.Ebben a szuperarketban vannak minden osztályon olyan pultok vagy hűtővitrinek,ahol azt írja:Szeretjük az ételt,nem pocsékolunk.Itt mindig vannak olyan termékek amik a lejárat előtt pár nappal idekerülnek és rögtön olcsóbban,vagy féláron kaphatók.Van olyan rész ahol este 7 után minden féláron kapható,bár én azt még nem fogtam ki ,mert csak délelőtt járok ott mindig.De én ilyen dolgokat szoktam vadászni ,szégyen vagy nem..de van ,amit másképp nem engedhetnék meg magunknak.Pl a füstölt ,pácolt pisztrángot,amit szintén kifogtam már így akciósan,amúgy nagyon drága és sosem venném meg.Mikor milyen szerencsém van.
Ancsa!
Ügyesen be tudtatok vásárolni! Én is mindig figyelek az akciós termékekre! Aztán itthon megnézem a számlát, hogy mennyi kedvezményem is lett! Nagyon tudok örülni, ha olcsóbban kapok valamit!
Gábornak a Skype-n, meg is szoktam írni, hogy mennyi hasznom volt... Ő megjegyezte már párszor, hogy: " még tönkre teszitek az üzletet!" ...
A muffinok pedig nagyon finomak lettek. Jól érezhető benne a kávé is a mák és dió és csoki darabkákon kívül!
Én most már csak elköszönök mára. A tévében kézilabdameccset nézünk, hiszen elkezdődött az Európa Bajnokság!
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek.
Kidobott az ágy, na meg a macskák rosszalkodása,már egy jó órája felkeltem...
Szétaludtam a nyakam,nem bírom a fejem fordítani vagy lehajtani,imádom mikor így járok!
Ma lehozzuk a padlásról a nagy fenyőt, kitaláltunk valamit,ha jobb lesz az idő ma megcsináljuk az udvaron.
Szerintem ma kis sütés belefér, talán linzer,vagy mézes lesz.
Áldott Advent vasárnapot mindenkinek.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás