Sziasztok!

Margitka!
Végre, hogy már itt vagyok én is! Hogy mennyi sok finomságot hoztál! A férjed nagyon ügyes, egy nagy nagy dicséret a finom tiramisuért! Milyen guszta lett, kár hogy nem vagyok a közelben! Imádom én is a menyem tud még jókat elkészíteni, karácsonykor mind ő csinálja! A gyors süti is finom lehet, tele van mindenféle jóval! Szép almákat vettetek!
Mi nem sokkal ezelőtt értünk haza,a temetőre szerettem volna kimenni a falumba így el is mentünk ebéd után.Leszedtük mécseseket.
A hétvége nagyon jól sikerült, Tamás örült a lepényeknek lett négy tepsivel. Torta formára ahogy sikerült összeraktam és arra került a gyertya.
Fél négykor indultak mert még bementek Pesten Leviékhez is, ők tortával várták őket. Ott megvacsiztak és 8 után indultak haza.
A két fiút most a keresztszülők köszöntötték, mert nem tudtak Leviék eljönni velünk 21.én Helvéciára.
Vasárnap meg eljött a barátnőm, most érkezett haza amerikából. Jól elbeszélgettünk filmeket nÉztünk az útjáról, mert a 66 -os utat végigmotorozták 12 -en voltak összesen a csoportban.
Aztán mondta,hogy Lányát is műtik a hét végén, ezért jöttek haza. Őt is Farkas főorvos műti, aki engemet is fog. Remélem utána már én fogok következni.
Ugye, hogy megy az idő már a kis Hanna is egy hónapos! Isten éltesse sok szerettel első hónapjának fordulóján! A fiatalokat, szülőket meg egy éves házassági évfordulójukon!
Ancsa!
Jól tetted, hogy nem engedtél, pihenni is kell egy kicsit. Meg aztán nehogy Rád kapjanak, mikor füttyentenek akkor már szaladsz is!
Igen mindig azt vesszük észre, hjogy egyre több a dolgunk! Fő, hogy Ti ketten megemlékeztek egymásról!
Lia!
Nagyon jó volt, együtt, amennyi időnk volt azért tudtunk sokat beszélgetni. Megfőztem reggel korán, előtte való nap megsütöttem, így volt időnk egymásra.