Válasz: Társalgás
Túl vagyunk a vacsorán is... Én mára már elköszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Túl vagyunk a vacsorán is... Én mára már elköszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margitka.
Ha nem most vacsoráztunk volna akkor kérnék kóstolót,de látom úgyis holnap vágod meg. Érezzétek nagyon jól magatokat.
Elég hamar megkaptuk a szobát,utána elmentünk ebédelni, finom halakat ettünk.
Vacsora után sétáltunk,de hamar visszajöttünk mert eléggé fúj a szél.A Balatonon is nagy hullámok voltak.
Ancsa.
Aranyos ez a kép apukádról és a kutyusról.
Elköszönök,pihenjetek jól.

jó reggelt mindenkinek.
Elég későn kerültem ágyba,ez nem érdekelte a macskákat,ma is felvertek a szokott időben.Nagyon jó hangulatú találkozón voltam,sok kedves baráttal találkoztunk újra,és az idő repült,vidámkodtunk,pezsgőztünk és fagyiztunk,én is,jót tett a torkomnak,kutyaharapást szőrével alapon!
Margitka!
Alig várom a tortát szeletelve,ismerem a citromtortádat de ez most kicsit más lesz és kíváncsi vagyok!A szivecskék miből vannak?
Ma édes -savanyú kínai levest főzök és rizses gombát,valamit persze sütök is,amit tegnap készitettem ,húúúú,elfogyott...
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok én is! Jó reggelt! 
Itt még kicsit hűvös a reggel, csak +2 fok van... De legalább nem esik az eső most...
Lia!
Nagyon örültem most reggel, amikor benéztem, hogy újra írtál, igazán aranyos vagy, hogy gondolsz ránk még Siófokon is!
.... Akkor Ti is halat választottatok ebédre! Milyen halakat ettetek? 
Az esti sétánál nem fotóztátok le a viharos Balatont? 
Bizony csak ebéd után vágom fel a tortámat, ha együtt lesz a család....majd hozok vágva is kóstolót, ha nem feledkezek meg a fotózásról ![]()
Ancsa!
Látom, hogy hozod a reggeli frissítőt, köszi!
... Igen, a kávé szerintem is erősít, legalábbis reggel az ásításaimat megszünteti! ![]()
Ja tegnap volt a találkozótok! Na ez Neked pont jókor volt, mert legalább a társasággal a figyelmedet elterelték a szomorkás hangulatodról! 
A tortára csokiból vannak, kis dobozkákban árulják a Lidl-ben! ![]()
Akkor jó főzést, és sütögetést is, ha arra is lesz kedved! :-)
Most csak egy kis lángost hozok, ezt ettünk a leves után vacsorára, de fele tészta megmaradt mára, majd kisütöm délben....

Ancsa!
Különben ilyen kis apró csoki díszítőket nem csak a Lidl-ben, de a Penny-ben is szoktam venni. A kedvedért lefotóztam a kis dobozokat, amikben kaphatóak... szerintem nálatok is lehet a nagyobb üzletekben... Most ezek vannak itthon: a jobb oldali piros csíkosban vannak a számok és betűk is találhatóak...

Nahát ezek de jók,figyelni fogom még nem láttam ilyeneket,azok a fentiek vannak,azt már vettem én is többször.

Iszom egy kávét,megebédeltem kész a főzés,aztán megyek dagasztok...
Ancsa!
Ma a délelőtt folyamán kivettem a citromos túrótortámat a formából, és le is fotóztam, nehogy megfeledkezzek róla, meg is mutatom:

Látom a kávéról ma is gondoskodtál ebéd utánra is... Természetesen mi is ittunk. ![]()
Aztán jól elbeszélgettünk.. A torta nagyon ízlett mindenkinek. Lefotóztam, még ennyi van... Így jut holnap ebéd utánra is mindenkinek!

Ja és még ebéd előtt a sajtos tallérok mellé egy kis adag sós sütit is sütöttem:

Gábor fiam hozott nekünk is kősót, mindjárt bele is tettük egy tálba, felöntöttük vízzel. A fiaménak már kezd kijönni szépen körben a só, és azt mondja, hogy megszűntek máris az éjszakai orrdugulásai. Majd este mi is felvisszük a hálószobába a miénket. Ezt is lefotóztam.

Hát ezt nem hiszem el,hogy csak nekem nem sikerült még szereznem,olyan mérges vagyok!Most találtam egy másik videót,hogyan gyökereztessünk otthon ananászt és vettem is egyet ma,hogy kipróbáljam,meg azért is mert szeretjük.Na legalább az már folyamatban van,de ez hogy egy darab vacak kősót nem árul senki?
Nahát ez a torta jól elfogyott máris!Azt jelenti,nemcsak szép hanem finom is.Jól telt ezek szerint a napotok együtt.Annak viszont örülök,hogy segit az orrduguláson a sós pára,mert akkor nekem is fog,csak már egyszer tudjak hozzájutni!
Ancsa!
Ez a kősó a parajdi sóbányából való. Próbáljál kapcsolatot felvenni Parajddal, biztos, hogy ott is van boltjuk! Nem hiszem, hogy ott nem foglalkoznak vele.. ![]()
Itt ezen a linken a lap alján nézzél körül... Ott van a : darabsó árusítás
Ananászt már egyszer mi is próbáltunk gyökereztetni, de bedohosodott... amennyit akarunk enni, azt megvesszük... Mindenesetre kíváncsi leszek rá, hogy neked hogyan fog sikerülni?...
Sziasztok kedveseim!
Lia,
további nagyon kellemes üdülést kívánok nektek!
Ancsa,
sajnálom szegény kutyust, de legalább már nem szenved:(
Margitkám,
fincsiket sütöttél!
Olyan hideg volt ma reggel, hogy teregetés közben kesztyűt kellett húznom!
11 óra felé egy másik csoportomhoz mentem éves közgyűlésre (múlt héten is voltam:).
Ez nagyobb szabású volt, az éves beszámoló és idei tervek mellett műsorral emlékeztek meg a közelgő ünnepről és a néhány nappal ezelőtti nőnapról.
Volt ebéd is. Itt fizettünk érte, de nagyon gazdag volt, egy héttel ezelőtt "ingyen" kaptuk a bográcsban főtt húsoskáposztát.
Mindkét rendezvényen jó volt a hangulat, én kb. 3-kor jöttem el, de már javában ropták a táncoslábúak:)))
A szél egész nap erősen fújt, s nem is nagyon melegedett föl a levegő. A reggel kiteregetett ruhák a szélnek köszönhetően beszáradtak - ennyi haszon volt benne.
Most ki fogom találni, hogy mi is legyen a holnapi ebéd, és körülnézek a fagyasztószekrényben. Egyben biztos vagyok - éhen nem maradunk.
Mindannyiótoknak kellemes szombat estét kívánok!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás