Sziasztok!

Margitka!
Micsoda finomságokat hoztál! Jöhetne a gofri is finom lehetett szilvalekvárral, meg a sütőtök is nagyon guszta!
Tegnap sikerült a gyerekkel is beszélni, versenyen voltak az osztállyal, másodikok lettek, azért nem vette fel a telefont délután. Átadtam a köszöntést, köszöni szépen!
Beszéltünk a fiammal is jönnek szombaton de ebéd után mennek is vissza. A gyereknek programja van vasárnap. Így lesz ez már, hogy nőnek a fiúk!
Ma gyorsan takarítás, a hajamat színeztem be ezzel is elment az idő, de készen van ez is végre. Aztánel is ment ez a nap is.
Most fürödtünk meg, közben Levi hívott vele is beszéltünk.
Ma zöldbabból volt leves és oldalast sütöttem le, finom lett, marad holonapra is. Így tudok mást csinálni.
Holnap húsért megyünk itt helyben, húslevest kért a gyerek meg túróslepény lesz. Második csirke, vagy tarja szeletek sütve.
Tegnap későn értem haza egy ismerősömnél volt időpontom. Gyógyszerész, de elvégezte a manikűr, pedikűr képzést. Találkoztunk és meghívott hogy szívesen megcsinálja a manikűrt csak menjek el hozzájuk. Jót beszélgettünk és a körmeim is szépek lettek, így nem kell nekem itthon kínlódni vele. Nem került rá semmi festés simán maradt most.
Lia!
Köszönöm a köszöntést az unokám nevében! Akkor már a férjed is túl van a szurin!
Akkor a frizurád is készen van, csini lett biztosan!
Néztem a naptárt, nagyon közelegnek az ünnepek!