Szervusztok!
Sajnos nem tudok minden nap benézni ahogy szeretnék,de szombaton is munka volt,utána sütöttem egy pizzát és egy tepsi ordás buktát,vasárnap pedig születésnapra mentünk.Míg dolgoztam szombaton,Laci elment egy nagy barkács áruházba és hozott 50 literes virágföldet két zsákkal,ott nagyon olcsó volt és vettünk márvány kavicsot a kiskertre,és mire jöttem ,fel is szórta,mert a macskák mindent kirugdosnak,kikaparnak belőle,úgy döntöttünk leszórjuk díszkaviccsal.
ami maradt,benn a nagyobb cserepek földjét is takartuk,így most már nyugodtabbak a hajnalok,nem ugrálnak bele a virágedényekbe,nem kaparnak ki földet belőle.
Vasárnap meglepetés szülinapra mentünk,vagyis az ünnepelt nem tudott róla,csak besorakoztunk,délután ,Laci sógora,akit ünepeltünk,épp a mosott ruhákkal a kezében indult teregetni,gyökeret vert a konyha közepén,alig hitte el hogy mind ott vagyunk.Vittünk hidegtálat,tortát,italokat,teljesen el volt képedve,persze a felesége keze volt a dologban,Angliából szervezte az egészet,és küldte a rá valót is.
Jó kis összejövetel lett,nagyon meghatódott,kellemesen elbeszélgettünk és finomakat ettük,a hidegtálak és a torta is rendelve volt!Mi este begyújtottunk és hamar el is aludtunk,mert reggel munka várt ránk.
Én későn jöttem meg,Laci hamarabb,mire hazaértem már meleg volt,begújtot és el is mosogatott,én sütöttem pár palacsintát gyorsan,mert a buktákból maradt ki orda,mazsolával,lett 8 palacsinta belőle.
Most már pihenek én is,nem tudom miért ,de a két karo úgy fáj,mintha zomlázam lene,ha emelek valamit,úgy érzem leszakad a könyökömből...
Teszek pár fotót a topikomba...