Sziasztok!

Margitka!
Szombaton délelőtt megjött a két Levi, dolguk volt és csak ma ebéd után mentek haza. Örültünk hogy megint jöttek. Mi tegnap tv-t néztünk az X faktort jó sokáig tartott.
A férjem nem szereti, de Gáspár Laci mint mindig most is nagyon jól csinálja! Jó ebben a szakmában, jól csinálja, jó hallása van és kíváncsi voltam megint rá. Elismerésem, hogy ennyire vitte, volt sok munka, tanulás még eddig eljutott! Igazán jó versenyzői vannak!
Én sem aludtam reggeli fél háromig forrgolódtam, utána csak kínlódás volt, kb. egy órát ha tudtam aludni.
Érdekes nyűgös voltam reggel, de mikor a férjem lefőzte a kávét, már jobb volt. Utána meg kezdtem a főzést, közben reggelire bundás kenyeret csináltam.
Itt is húsleves, egyben sült fasírt volt és krumplipüré mellé köret. Megint felpakoltam jól a gyerekeket, na és sült kettő rúd diós bejgli. Csak egy pár szeletet hagytam magunknak.
Lia!
Tegnap nagyon szép élményben volt részetek! Gyönyörű lehetett élőben az előadás! Köszi a fotót, én is megnéztem amit Margitka betett!
Gondolom,hogy nagyon sokan voltak, szeretem én is hallgatni őket!