Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Nagyon sok finomságokat hoztál! A gombócok gyönyörűek mint mindig, látni rajtuk hogy finomak! A lángos is finom volt estére az is guszta!
Én tegnap rakott krumplit csináltam a férjem kérésére de úgy készült hogy ma ne keljen főznöm. Van megint mit csinálni. Tamásnak lesz 13.-án a szülinapja nem tudom most szombaton, vagy a jövő héten megyünk hozzájuk.Majd ma egyeztetünk a szóülőkkel.
Itt ma -2 fok volt, de tegnap -3 fok hideg is volt mikor kimentem. Szépen süt a nap a kiskertet szeretném felásózni. Nem nagy, tele van virág hagymákkal ezért a férjem nem vállalja. Egyszer csinálta, sok hagymát ketté vágott letoltam érte.
Hogy van a kis drága Hanna unokátok? Nagyon cuki lehet már!
Lia!
Sajnálom, hogy olyan nehezen javul az ujjad! Rossz lehet vele dolgozni is, mindig vigyázni kell rá! Még túlóráznod is kell?
A karfiolt nagyon szeretjük mi is rántva, vagy sütőben sütve. A múltkor itt is az volt ebédre.
A leanderek még itt is kint vannak, de tegnap -3 fok volt, mára -2 fok van. Behúzgáltuk a bejárathoz kö9zel, ott nem éri annyira a hideg. Még én sem szeretném behordani a helyére.
Ancsa!
A darálós kekszet mi is szeretjük, de bevallom itt is régen volt sütve. Jó kapkodni a hézi mindig finomabb, mint amit a boltban árrulnak.
Használd jó sokáig a gépet amit kaptál, a párod ügyesen megvette!
Biztosan jó lett a reluxa és szebbé tette a szobákat! Milyen színben vettétek? Nektek nem volt redőny kintről?