Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Hú jó kis pörgős nap lett ez a mai pedig nem akartunk ma sokat,sőt inkább semmit sem dolgozni,de nem így lett...
Tovább aludtam de nem sokkal,fél 6 kor már fel is keltem,de sikerült kipihennem magam,nagyon korán elaludtam.Miután Laci is előmamuszkodott,kávéztunk,reggeliztünk és elindultunk a Lidlbe.mielőtt elmentünk,elindítottam a mosást,ami be volt már készítve,mire megjöttünk pont 1 perc volt még hogy lejárjon a program.Kiteregettem,Laci susszant egyet,aztán elfutott biciklivel a Pennybe,virágföldért,mert a kiskertet akartuk ma rendbetenni.Én közben bevettem magam a kamrába mert én meg ott akatam rendet rakni,kirámoltam a polcokat,átrendeztem a lekvárokat,befőtteket,rendszereztem mindent,a pudingporoktól kezdve a kekszekig,sós rágcsákig,cukorkák,teák, egyebek,mindent külön rendszerező dobozokba raktam,felcímkéztem..Laci addig felásta a kiskertet,kiszedte az összes virághagymát,mert úgy döntöttünk,levédjük talajtakaró fóliával,sehogy nem tudunk a vadszőlőtől megszabadulni,és rendelünk díszkavicsot rá.A hagymák már megindultak, mert meleg volt az idő,mindent virágládákba raktuk át,ezért kellett a föld.Utána mindent letakartunk,hogy a macskák ki ne kaparják majd.Eszméletlen mennyiségű nejlonzacskót,bevásárlószatyrot,reklámszaktyrot,ajándéktasakot,szedtem össze a a spejzból,nem tudom honnan gyűl össze ennyi,mert ahol csak tehetem nem kérem a zacskókat,mégis négy szatyornyi műanyagot szedtünk össze,átválogattuk,volt amit megtartottunk,a nagyját,bezsákoltuk az újrahasznosító zsákba,majd a héten kitesszük,mikor jönnek begyűjteni.Volt egy szatyor, amit a macskaalomtakarításhoz használt zacskókkal tömtem meg,és egy,amit a bevásárló szatyrokkal hagytam meg,a többit kidobtuk.Vettünk rendszerezőket a hűtőszekrénybe is,ott is átrámoltam mindent.Felsöpörtük az udvart,majd bezártuk az ajtót ,ami egész nap nyitva volt és begyújtottunk,most ebédeltünk,kb 5-kor...jó kis pihenőnap volt...
Sütöttem egy tepsi szalmakrumplit a rántotthúshoz,Laci pedig pacalcsorbát evett.Kaptunk nagyon szép golden almát a Lidlben,hihetetlen 1.99 áron,a legtöbb alma,3-4-5 lejes..vettünk narancsot is kb 3 kilót,holnap narancslekvárt főzök,és a héjakat is el akarom rakni cukorszirupban,persze előtte áztatni kell három napig.
Hozok két fotót,a két kicsiről,már olyan szép macskák,sokat nőttek!

Pincúr nagyon hasonlít Bittára és már majdnem olyan nagy,hogy sokszor nem is tudom melyiket látom!Nagyra fog nőni,hosszú lábai és nagy tappancsai vannak.

Mimó is nőtt,bár ő nem lesz nagytestű,pici rövíd lábai vannak,és olyan puha,mintha nem is lennének csontjai.Szemtelen,szófogadatlan,önfejű,látszik,hogy ő a lány!
Most már elpihentünk,Laci a Forma 1 et nézi,kínlódnak az esőben,pörögnek kisodródnak...én írogatok kicsit,aztán zuhany és alvás,holnaptól kezdődik megint a munka.