Szervusztok!
Húú,nagyon vacak napok voltak ezek,nem is bírtam benézni...szerdán nagyon hosszú napom volt,utána teljesen leamortizálódtam...aludtam mint aki elájult.
Ma reggel pedig,hajnalban ,szokás szerint kiengedtem a macskákat,két perc múlva már mentem is utánuk,de Piszkét nem találtam sehol...megijedtem mert ő a legfélősebb és csendesebb,egyszerűen elnyelte a föld,hiába hívogattam,semmi hang...felgyújtottam a kinti világítást,úgy kerestem,az udvar le van védve macskahálóval teljes hosszában,sehol nem volt nyoma hogy ki tudott volna menni bárhol is...ideges voltam mert mennem kellett munkába,felébresztettem Lacit,ő is idegesen keresgélte,a délelőtt folyamán többször beszéltünk,bejárta a környéket,a kisutcákat minden autó alá benézett,Piszke sehol...siettem haza a munkából,pedig lett volna ma is egy másik munkám is,de rohantam ,hogy keressem Piszkét...ahogy betettem a kulcsot a zárba,megállt egy furgon mögöttem,az ismerős szállító hozott egy jó adag hulladékot ,nem e kellene?Hívom Lacit,a szomszédban volt dolga,jöjjön nézze meg,vegyük meg?Hát jó árban adta és jó sok,kemény tölgyfa volt,megvettük...a fél délután azzal telt, hogy behordtuk az utcáról és Laci felrakta szépségesen a kamrába,mert már nem nagyon volt hely,nagyon ki kellett centizni..míg ő rakosgatta én átmentem a szomszéd udvarba hogy alaposan benézzek minden alá,mögé miközben szólongattam Piszkét..egyszer csak halk kis nyávogást hallottam valahonnan...siettem a hang irányába,egyre szólongatva a macskát,míg megtaláltam egy rakás hullámpala mögött kuporgott,a szomszéd udvarból nyíló ,másik udvarban.szerencsére Lacinak ott van dolga ,a tulajdonosok külföldön vannak,így kulcsunk van hozzájuk...így került meg Piszke és hoztam haza az ölemben,mikor felvettem már hangosan sírt,panaszkodott,addig alig lehetett hallani a hangját...Lacinak nem jelezte hogy ott van,miközben ő ott tett vett körülötte...tudtam hogy csak én találhatom meg.
Miután a fa is a helyén volt,és fel is söpörtem,megtaláltuk hol szökött ki a macska,ideiglenesen megcsináltuk,de Laci fel emeli pár habtéglával ott a falat,hogy soha többet ne tudjon oda felugrani.Ma is jól elfáradtunk,a fa hordás nem volt betervezve,de kár lett volna kihagyni...
Épp tegnap este fotóztam egy a képet,ahogy az összes macska összebújt az ágyon,na gondoltam ez az utolsó fotóm Piszkéről...

Margitka!
Nagyon kis édes az unokád,elhiszem ,hogy alig várod hogy lásd,ne csak fotókon.
Fúúú rég volt ilyen napunk,nagyon kimerültünk mind a ketten,ma hamar igyekszünk ágyba kerülni,már ég a tűz,ez a hulladék fa nagy segítség Lacinak,mert nem kell gyújtóst hasogatnia,de jó kemény fa és jó kalóriás is.A macskák is kimerültek,mind alszik,miután hazahoztam Piszkét,Bitta megfenyítette,kicsit megcibálta,amiért ilyen gondot okozott!