Szervusztok,hazaértem,ettünk is,Laci friss kávéval várt ,kipurcantam, jó hosszú nap volt a mai is.Hazafele kifizettem a számlákat.
Szépséges ,meleg nap volt a mai is,minden napért hálás vagyok,ami a tél előtt ilyen szép!! 4 évvel ezelőtt ezen a napon határoztuk el Lacival, hogy hazaköltözik és együtt fogunk élni.Még tartott a pandémia és épp egy kis szünet volt,hogy át lehetett jönni és ő itthon volt.Aztán márciusban,Nők napja előtt két nappal költözött,miután a felmondási ideje lejárt.Addig csomagolt,leltározott,megszabadult egy csomó holmijától,leadta különböző telepeken,selejtezett,kidobott sok mindent,felszámolt mindent,én addig az albérletben próbáltam összébb húzódni,hogy az ő holmijának is legyen hely.Izgalmas hetek,hónapok voltak,tele tervekkel,kétségekkel.Jó volt most visszaemlékezni erre...
Lia!
Váljon egészségetekre a jó kis gyógyvíz.szép az esti fotó amit hoztál!Talán fel is ültetek rá?
Margitka!
Jó lesz az, ha majd aztán mentek,lesz segítsége Boginak folyamatosan,ilyenkor nagyon is elkél az!
Holnap úgy néz ki ,rövíd napom lesz,szeretném a függönyöket kimosni itthon,ma már nem volt erőm létrára mászni,meg kedvem sem.Jól beebédeltünk és eldobtuk magunkat picit...még nyitva az ajtó,süt a nap,21 fok van benn...de estére szokásos begyújtás lesz.