Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Ma nálunk remek idő volt,siettem is haza munka után,Laci dolgozni volt,én meg miután ettem és kávéztam,kimentem letakarítottam a hajnalkákat a kapuról,annyira nőtt eész nyáron,hogy mindig vissza kellett vágni,hogy ne keveredjen a lonccal összea végén fenn a kapu tetején egy nagy bokornyi nőtt,ami lebukott az utcára,nagyon kilógott és bár tele volt virággal kénytelen volta lenyírni onnan...valahogy másképp kéne megoldjuk jövőre,mert mindig túlfut a kapun.Közben a gép is mosott egy adagot,ki is teregettem,összesöpörtem az udvart,lemetszegettem itt -ott virágokat,pl visszavágtam a muskátlit pár vízipálmát vízbe raktam gyökerezni,ilyenek...ja és ablakot is mostam,végre,aztán Laci is megjött,ő is evett,segített a levágott hulladékot begyömöszölni a kukába.
Tessék,lássék sikerült a sorozatomat megnézni,az elejét és a végét,a közepét mind a ketten elaludtuk...pfff..ez szörnyű.ma este kénytelen leszek állva maradni ,mert ha ledőlök a tv elé,ellenálhatatlanul elalszom...
Még ha minden igaz a héten is kitart ez a kellemes időjárás,ha sikerül még szeretnénk grillezni egyet kinn,hiszen az idei nyár olyan forró volt,hogy nem kívántuk a tűz rakását...
Még nem érkezett meg a rendelés ma sem...holnap talán!