Válasz: Társalgás
Szervusztok.
Húúú olyan vacak esős időnk van, hogy csak na!Reggel is esett mikor munkába mentem,épp mikor jöttem haza állt el egy kicsit,de már a kapunkban újra eleredt...Így be tudtam lépni a piacra,és csodaszép zöldbabot vettem,nyáron nem is kívántam a levest ,mikor ott volt a sok,most jött rám...szerencsére megfizethető áron volt..1500 ft.átszámolva.NA nem vettem csak egyszer nyáron,ezt most megengedtem magamnak.Bár tegnap óta a pulykahúslevesre voltam kihegyezve,a zöldséget is megvettem hozzá,a zöldbab orrhosszal győzött...
A henteshez is bementem virslit venni,úgy egyeztünk,hogy míg megfő az étel ,főzök egy kis virslit azt hirtelen eszünk,akkor láttam hogy gyönyörű húsos füstölt oldalas is van,na abból is kértem,aztán látom már van malacköröm szépen elhasítva...húúú na vettem is egy adag kocsonyának valót...van egy csülköm hozzá a fagyóban.Még egy fél kiló savanyú káposzta,egy kis sós uborka,kávé,tejszín,mascarpone,kenyér...aztán úgy felpakoltam két szatyrot,hogy a piactól hazáig,ami csak egy utca,háromszor kellett megállnom...persze rácsörögtem Lacira,de most melléfogtam ,nem vette fel,épp kinn volt a fáskamrában,mint megtudtam...sikerült hazavonszolnom magam a csomagokkal.Meg is főztem a bablevest,és megtisztítottam a répát is,kettő darabot vettem,egy kiló volt a két darab répa...

Ennyi lett miután megtisztítottam.
A zöldbab is gyönyörű volt.,zsenge roppanós.
Margitka!
Remek a birsalma lekvár,végül is miért ne lehetne a lángost édesen is enni?
Lia!
Gyors felépülést kívánok a Férjednek,Te pedig pihenj sokat ha már lehetőséged lett rá.
Ilona!
Egészséggel viseld a ruhát,jó lenne egyszer majd látni Rajtad is!