Válasz: Társalgás
Margitka.
Még nem találtam ki hogy mit főzök,délutánig majd talán lesz valami ötletem.
Akkor holnap is csini frizurád lesz,én a múlt héten voltam,jó rövid lett a hajam.
Elköszönök,jó pihenést kívánok.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Margitka.
Még nem találtam ki hogy mit főzök,délutánig majd talán lesz valami ötletem.
Akkor holnap is csini frizurád lesz,én a múlt héten voltam,jó rövid lett a hajam.
Elköszönök,jó pihenést kívánok.
Lia!
Igen, már ideje vágatni, valamennyit fiatalít a rövidebb frizu...
Akkor én is követlek most már... Aludjál jól Te is!
... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Isten éltessen Margitka,sokáig,erőben,egészségben,Családod és mindannyiunk örömére.szeretek itt és szeretem az oldalad,köszönöm,hogy vagy és vezeted ezt a kis Fórumot.PuszillakAncsa.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Ma is finom kávét hoztál, és gyönyörű bazsarózsát! Köszönöm szépen a jó kívánságodat! Igazán meghatódtam, hogy reggel is benéztél már hozzánk! 
Nálunk elég hideg most a reggel, csak 0 fok van... Csak főzeléket kell főzni, úgy döntöttem, hogy laza napot tartunk. Ebéd után fodrászhoz is megyek, szerencsére kaptam időpontot...
Neked jó munkát a dolgozóban, remélem, hogy jó nagyot tudtál éjszaka pihenni, és jobban vagy! 
Margitka!
Nagyon sok szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából,nagyon jó egészséget és sok-sok boldog évet kívánok.

Szia Lia! 
Nagyon szépen köszönöm a megemlékezést itt is! Gyönyörű ez a csokor! 
Ma tényleg laza napot tarthatok... Eddig Koncz Zsuzsa dalait hallgattam, Ő is ma ünnepel... igaz, hogy egy tízessel többet. ![]()
Halihó mindenkinek!
Margitka! Először is neked kívánok nagyon boldog szülinapot! Képzelj oda légyszi egy hatalmas orgona csokrot, egy dobos tortát és két pohár pezsgőt is. ezt a képet választottam neked, de szokás szerint nem sikerült berakni.
Ne vesztem el, csak már vetek, piacozok, és unokázok. Így egymás után meg egyszerre. Jól vagyunk, kisebb náthát leszámítva. De hát a tavasz, az átállás ezzel jár.
Katikám!
Használd egészséggel az új telódat.
Lia! Icukám! Pusszi nektek. !
Ancsa!
Jobbulást kívánok. Gyorsat!
Szia Margitka! Nagyon boldog születésnapot jó egészséget, és sok boldogságot kívánok!

Sziasztok!
Csak bekukkantottam egy kicsit. Szombaton mikor megérkeztek ebéd után megint belázasodott. Kapott rá gyógyszert, de vasárnap este 6 óra körül megint gyorsan felment a láza. Bevitték az ügyeletre még szerencse hogy pont a mi orvosunk ügyelt. Jól megvizsgálta a torka kicsit piros lett és heveny mandulagyulladása lett. Kapott rá gyógyszert és azóta nincs láza,már a kedve is jó és az étvágya is visszajött. És képzeljétek jót nevettünk mert egy óra sem telt el az apjának is 38 fokos lett a láza. Ő meg hétfőn reggel ment vissza szintén a mi orvosunk rendelt Neki is az a baja mint a gyereknek. De már ma jobban van ő is és nincs láza. A gyerek itt maradt,majd pénteken visszük vissza, mert megyünk Helváciára.
Ma meg már reggel mentünk a hagytéki tárgyalásra 11 óra volt hogy hazaérkeztünk. Gyorsan készítettünk túrófánkot, még szerencse hogy volt levesem.
Most nem tudtam figyelmesen végigolvasni, de akik betegek én is kívánok mielőbbi gyógyulást!
Mindenkinek puszi!

Szervusztok,megjöttem.Este beittam egy Fervex forróitalt,de olyan forrót hogy a nyelvemről minden szál szőr leégett,de segitett,mert jól aludtam,vagy kétszer köhincséltam éjjel,ma jobban voltam egész délelőtt szopogattam mindenféle mentolos,meg torok tablettát,már a fülemen jött ki!
De remélem holnapra már sokkal jobb lesz.Meglepően jól birtam ma a munkát is,nem volt semmi gond!
Ilona!
Gyors felépülést a kicsinek,de jó megint utaztok,majd sok fotót hozzál!
Köszönöm a jókivánságokat ,igyekszem meggyógyulni hamar! ![]()
A szüleimhez sem mentem be a héten,nehogy elkapják ők is!
Most megyek eszem valamit és még ma megiszok egy ACC-t ez a harmadik,többet nem szoktam bevenni!
Ja és van jó reszelt tormám,abból is eszem az jól kidugaszol!
Sziasztok!
Újra itthon vagyok. 
Fodrász után elmentünk Agárdra a Gulyás Csárdába, a férjem hívott meg egy nagyon finom születésnapi ebédre!... A sok finom kínálat közül egy szuper "Hal bőségtállal" menüt választottunk. Ebben 4 féle hal volt, köztük garnéla is, amit én most ettem először. Minden nagyon ízletes volt. 
Most értünk haza. Ma már csak pihenek, ez a nap ilyen! ![]()
Klári!
Köszönöm szépen Neked is a születésnapi jó kívánságokat.
... Kár, hogy nem látom azt a képet...
Örülök, hogy nem vagytok betegek, most már mi is egyre többet fogunk dolgozni odakint is...
Ilona!
Neked is köszönöm a megemlékezést! Gyönyörű ez a sárga rózsacsokor! 
Sajnálom hogy a kicsi és az apukája is belázasodott... hát egymástól elkapták ezt a vírust... Remélem, hogy mindketten hamarosan meggyógyulnak!
Akkor ma is fárasztó napon vagytok túl. Pihenjetek, ha lehet a kicsivel, hogy pénteken ne legyen gond majd az utazással! 
Ancsa!
Te is megelőztél! De helyes kis csokort hoztál! ![]()
Ez jó, ha már használt is az esti kúra... és persze a napközbeni tabletták is bizonyosan segítenek a gyógyulásban... Mindenképpen pihenjél ma már! Gyógyuljál! 
Sziasztok újra.
Szerencsére ma is csendes napunk volt szeretek így dolgozni.Utána még vásárolnom kellett.Főztem holnapra egy kis paradicsomlevest és pásztortarhonyát.
Margitka!
Szép szülinapi ajándékot kaptál és finomat is ettetek.Nekem ízlik a garnéla,mikor kint voltunk a gyerekeknél voltunk egy halas étteremben,ott olyan sok finomságot készítettek.A férjem is imád minden tengeri herkentyűt.
Ilona!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Mindenkinek.
Ancsa!
Már jobb hírrel jöttél,de pihenj amennyit csak tudsz.
Klári!
Gondoltam rád hogy a jó idő meghozza a kinti munkát,vigyázz magadra.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás