Sziasztok! Vidám ébredést! Nagyon szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Gyönyörű képpel jöttél ebéd után. 
Jó sok időtök ment el az orvosnál minkét nap. Minden rendben?
Mindjárt nézem a Skypet...
Örülök, hogy jól sikerült az ünneplés a gyerekeknél! Azért fárasztó lehetett az egy napos utazás...
Ancsa!
De aranyos voltál, hogy még ilyen fáradtan is benéztél este! Látod ennyit számít, hogy milyen fiatal vagy még!
Tegnap este elég későn értünk haza Pestről a nagy fiammal együtt. Szerencsére a férjem már akkor hívott bennünket a mobilon, amikor a vonaton voltunk a Déli pályaudvaron.... de mielőtt ide értünk , az előző helyen felhívtam, hogy indulhat a vonathoz elénk. Így azért nem kellett este a sötétben 20 percet gyalogolni, mert annyi kell, ha sietünk is...
Akkor ugye mesélni kellett, mi volt a gyerekeknél. Ettünk is egy keveset, és jól elment az idő, már a számítógépemhez nem is jöttem ide...
Éjszaka most is elég jól aludtam...
Most reggel fél 5 után ébredtünk, és még beszélgettünk egy órát, de aztán jöttünk is le...
Jelenleg hűvös van még, de nem vészes.. Most 12 fokot látok a hőmérőn, délutánra azonban majd ma 25-26 fok lehet. Eső nincs jelezve hozzánk.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!!
Ma kell kell főzni. Lehet, hogy csak paradicsomleves lesz, az gyorsan kész, és chilis babot készít a férjem... azt Ő szokta.
Lesz elintézni való a városban is.... Fél 2-re pedig fodrászhoz megyek, mert vágatni akarok....
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: