Szervusztok!
Máris este van!!Ez nem igaz,hogy telk az idő itthon és egész nap meg sem álltunk...én rögtön kávézás uán elővettem a porszívót,mire észbekaptam ,már fél 3 volt és egyfolytában takarítotam,enni is elfelejtettünk,bekaptunk pár kocka túróst,majd jó későn ebédeltünk torost...Nagyon alaposan takarítottam,főleg a konyhában,elhúztuk a hűtőt,kihűztuk a gáztűzhelyet,mindent alaposan lemostam,súroltam,meg alatta is felporszívóztam,felmostam,átrendeztem kicsit a konyha-nappalit,mivel az új hűtő nagyobb és szélesebb is mint ez a kicsi...létrát is hoztam be a szekrények tetejét is alaposan leporoltam töröltem,lepókhálóztam és mindenhol felmostam.A hálóból felszedtem a kis szőnyegeket,egyiket ki is mostuk,kinn szárad,már a másikra nem jutott idő,majd holnap...az udvart is felsöpörtem,locsoltam is ,Laci eközben felhordott a padlásra a fáskamrából léceket,meg gerendákat,amik majd a tetőszekezethez kellhetnek,egy csomó hulladékfát felvágott a körfűrésszel,a kamrában is rend van.A lekvárok felcímkézve felkerültek a polcra,az ablakpárkányokat is letakarítottam a virágoknak majd jó helyük lesz télen ott.Az orchideákat feltöltöttem,Laci megtalált egy zsákocska orchideaföldet,azt sem tudom mikor vettem,de most örültem neki.Még egy fél zsák virágföldet is előszedett,úgyhogy mikor behozzuk a virágokat ,ha kell valamelyiket még fel tudjuk tölteni.Szerencsére még a jövő héten is végig jó időt mond,még 27-28 fokot is,utána sem lesz még hideg 18-fokig melegszik nap közben,lesz idő behordani őket,csak előbb a hűtő jöjjön meg...épp néztem a gáztűzhely is megérett a cserére...csak sajnálom, mert már jól ismerem a sütőjét,egy másikat meg kell majd szokni,viszont ez már tényleg nagyon régi,majdnem 20 éves...na majd ez következik...
Mivel sokat poroltam ma,hajat is mostam,és végre leültem pihenni...ezt a napot is jól végig dolgoztuk.