Válasz: Társalgás
Megpróbálom ide is betenni a tortáról a képet:
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Megpróbálom ide is betenni a tortáról a képet:
Szia Lia!
Ügyes vagy, nagyon szép tortát készítettél! Biztos nagy sikere lesz a kislánynál! Nekem is tetszik nagyon! 
Na és az ízesítése milyen lett?
A kép berakása is hamar összejött.. most már hozhatod a többi képet is! 
Jaj,Lia,de tündéri kis baba!A torta szuper cucc,nagyon ügyes vagy,nahát!
Klárika!
Nem esek bele a dologba nagyon,nincs nekem arra időm a munka mellett,ezt is olyan sokat kérte,hogy már nem tudom elutasitani,olyan aranyos néni,meg kedves kolleganőm,hozza a hozzávalókat én meg elkészitem neki,egy kis gyakorlás nem fog ártani,persze csak ha összejön időben is,hiszen tudja , hogy mennyit dolgozunk,ő is ott robotol velem!
De nagyon izlik neki ahogy sütök,azért is akarta hogy én készitsem.
Margitka.
Csokikrémmel töltöttem nagyon finom lett maradt ki krém sütöttem egy piskótatekercset.megtöltöm vele. Holnap jönnek a főnökömék az lesz a süti.
Lia!
Az nagyon finom is lesz! ... Mindenki jól járt, a tortát kapók is és a Te vendégeid is majd! 
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást a fórumban, minden kedves tagnak!
Már meg is jöttem, és a csomag is megérkezett.
Hát az eredményre inkább azt mondhatnám hogy... van ennél rosszabb is. Még is csak jobban hangzik mint az hogy elég sz....
Na de hát ez van. Én gyógyszeres cukis vagyok, a gyümölcsöt meg imádom, ezt viszont a szervezetem nem tolerálja, és ilyenkor az őszi negyedéves cuki vizsg. megszalad az érték. Persze fogadkozom mint a rossz gyerek, de hát mikor ott van előttem a sok finomság, mikorra észbe kapok már legalább a duplájánál tartok a megengedettnek.
Tortát sütit már átreformáltam, és a családomat is hozzászoktattam hogy ne legyen gond, mert némelyik cukorpótló hasmenést okoz. Így volt célszerű hogy ne keljen annyi fele főzni. A nagyasszonyok (menyeim) úgyis mindig fogyóznak. Imádni való két majom, szerencsések a fiaim! Persze mindegyiknek meg van a maguk heppje, de kinek nincs.
Az én ablakomra és függönyeimre is ráférne a pucera jó hogy Te már túl vagy rajta Margitka.
Ancsa! Sajnálom kutyuskomát és kívánok neki egy jó gazdit.
Lia! Én is szívesen lemeóznám a tortádat. Én hétvégére szeretnék egy hamis tiramisu tortát a Nicó unokámnak.
Ez a múlt heti
ez fehér krémmel töltött.
A mostani az csoki krémmel lesz mert ez a kívánság.
Lia! Jajjj nekem de csodás!!!!!!!!!!!
Szia Zsuzsa!
Méred is rendszeresen a cukrodat? ... Vagy csak a laborban nézik meg időnként? 
Nicó unokád biztos örülni fog a finom tortának! ... A múltkori is guszta nagyon! .... Áruld el légyszíves nekünk, hogy Te hogy készíted a hamis tiramisu krémjét! 
Sziasztok!
Igen mérem, mert én az inzulinról jöttem vissza a gyógyszerre. Nekem a cukor egy kísérő állapot az alapbetegségemhez.
Nagyon egyszerű, és arra törekedtem hogy ha nincs hűtőbe akkor sem kell parázni, na persze nem 30c°ba fél nap. Az ovi meg a sulibulikra kreáltam ezeket a ripsz-ropsz összedobható desszerteket.
6 dcl tejbe 2 cs. tiramisu pudingport (coop-ban kapható) majd ha keményre összefőt akkor forrón édesítem, hozzá kiskanál ness kávé és ízlés szerint rum aroma. Kihűteni és lassan először nagyon apránként hozzákeverni 4-6 dl. cukrász habot gépi habverővel. Először nem valami bizalom gerjesztő állagú, de a végére finom krémes lesz.
A csokisnál csokipudinggal, és egy tábla jobb keserű csokit keverek a forró pudinghoz. Itt azért felveszi az 5 dl. habalapot.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás