Szervusztok,megjöttünk!
Munka után találkoztunk Lacival a városban és elmentünk a hűtőket megnézni...elég sokáig válogattunk,végül leszűkítettk háromra,amik közül nehezen tudtunk dönteni.Az eladó nagyon készséges volt és hozzáértő ,sokat segített,fontos szempont volt számunkra,hogy a hűtő rész belseje tágas legyen,mostanában mind olyan kis keskeny polcosak,meg szűkeknek tűntek a hűtők...aztán az is fontos volt,hogy a belső alkotó elemei,polcok üvegből legyenek,nem plexiből és az ajtaján a tárolók jó erősek,vastag anyagból legyenek.A fagyasztója nem volt igazán mérvadó,mivel van fagyasztó ládánk,nem akartunk olyat aminek fele,fele a tárolási beosztása...az is jó ,hogy légkeveréses és total no frost legyen.a fogyasztása is megfelelő,egy kompersszoros...stb....végül a háromból egy olyan mellett döntöttünk,amiról nem sokat tudtunk,a márka teljesen idegen volt számunkra:Hisense...fúúú mondtam Lacinak ez nagyon kínainak hangzik...végül az eladó felvilágosított,hogy ez egy piacra törő márka,komoly több évtizedes múlttal rendelkező cég,amelyik már a Gorenjét felvásárolta,Szerbiában gyártott a hűtő,persze kínai az anyavállalat,de már szinte minden az..végül is sok minden szólt mellete,vacilláltunk egy LG kombi és ez között...mivel ennek a fagyasztó része felül van,viszont óriási a beltere a hűtő résznek...árban forma-forma,egyforma...ennek még vízadagoló is van az ajtaján..inox...szóval ezt vettük meg...pár napon belül házhoz szállítják,elviszik a régit és kapunk egy kupont,amit levásárolhatunk majd a boltban..annak idején a mosógépünket is így vettük..Itthon utána néztem a neten a márkának,egész jókat írnak róla...most már csak a zajszínt a kérdés,mennyire lesz búgós...állítólag az Lg,a legcsendesebb...
Na,ez van..visszafele a kedvenc fogadókban ebédeltünk, Laci pacalcsorbát ,én pedig babgulyást.Most pedig fő a toros,és azon izgulok,hogy mikor hozzák a másikat, egy napig nem lehet bekapcsolni,mit csinálok a kis fagyasztóból kikerülő cuccokkal,mert sehova nem tudom berakni addig...a láda is dugig van...
Margitka!
A mályvabokrokat formára szokta LAci nyírni,így...

Jó 40-50 centivel voltak az ágak hosszabbak,tele virággal,még fognak nőni télig,tavasszal megint visszanyírja még a virágzás előtt...
Megint szépek lettek a szilvalekvárok,már jó sok lehet.
Ilona!
Nagyon szépek lettek a torták,boldog születésnpot,vidám együttlétet,ünneplést!