Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!! 
Tegnap reggel azért keltem olyan korán, mert megbeszéltük a nagy fiammal, hogy reggel elmegyek Vele Pestre a Gáborékhoz. A férjem kivitt a vonathoz bennünket, ez jó is volt, mert alaposan telepakoltam egy nagy utazótáskát. Jó sok szőlőnk van, többek között azt is vittem egy nagy műanyag edényben... Meg este készítettünk friss brassóit, mert azt Ők is nagyon szeretik... Na abból is vittem annyit, hogy bár a nagy fiam is átjött a munkából ebédre, hiszen 5 percnyire dolgozik Gáboréktól, még így is maradt mára a gyerekeknek....
Én vittem frissen szedett sárgarépát a kertből. Meg petrezselymet is, és vettünk elő borsót, ebből főztem levest. Az is nagyon finom lett... Na és hétfőn este még sütöttem szilvás reform kókuszos répaszeletet, amibe almát is reszeltem, és bővítettem 4 tojásra a receptet... Bogi nagyon örült neki, mert ez lett mostanában a kedvenc sütije! 
Reggel már fél 8-kor ott volt Gábor a metrónál, akkor értünk oda.
A gyerekek otthon dolgoztak, én elmentem még vásárolni is, aztán egy kis séta is belefért a közeli parkban, szép napsütéses időnk lett.
Munka után jött Fecó.. még Gábor számítógépénél segített valamit... aztán pakoltunk....
Elindultunk a vonathoz a Déli pályaudvarra. A férjem pedig itthon kijött elénk a vonathoz kocsival... .
Együtt megvacsoráztunk, de elég fáradtak voltunk, ezért én már nem jöttem ide a géphez...
.
.
.
Látom, hogy nem hagytátok magára a kis fórumunkat!
Lia!
Rossz hírekkel jöttél! Akkor van és még lesz is dolgotok rendesen a dolgozódban!
Jó ötlet a tarhonyás hús! Na a hétvégén nálunk is az lesz! 
Ancsa!
Finom tortás képet hoztál tegnap.
Javul ott is az idő még. Azzal a kínaiban vett cipővel jól megjártad...
Ilona!
Tegnap is csodás virágkosarat hoztál! 
Bizony, hogy jó az a keverőtál, szépen dolgozik! Tegnap a férjem megfőzte a frankfurti levest... közben még felrakta a maradék szilvát főni, lett újabb 2 üveggel lekvár. 
Nálatok is finom ebéd készült.
Jó sok időt ment a torta készítésére! ... Akkor kettőt kell készítened?
A Stitch csillag kutyus szuper jól lett!
Most éjszaka jól aludtunk, reggel később is ébredtünk...
Jelenleg nálunk 11 fok van, délutánra majd ma 24 fok lehet. Eső mára sincs jelezve hozzánk...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!!
Ma nem kell főzni levest, frankfurti leves maradt, csak tésztát főzök ki, dió és mák lesz darálva hozzá..
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: