Szervusztok!
Jövök a délutáni kávéval!
Itt egyfolytában esik,hol csak szemerkél,hol jobban esik,de esik...és hideg is van!Laci bekészítette a kályhát, ha esetleg szükség lenne rá,de hát még 23-24 fok van benn,mondtam is ez még nagyon korai...
Reggel még reggeli előtt megjártuk a Pennyt,mindent kaptunk,nagyon szeretem azt a boltot,mert még ráadásul jók az árak is.Ha egy másik szupermarketben vásároltuk volna meg ezeket,legalább 100 lejjel többe került volna,mint itt.Tartós élelmiszereket vettünk,cukrot,lisztet,búzadarát,panírmorzsát,rizst,szárazbabot két félét is.Virágföldet is,végre letudom azt a két átültetendő virágot,ha jobb lesz az idő.Laci talált jó mázoló ecseteket is,én pedig egy új vágódeszkát vettem,volt nekem egy nagy fekete,préselt műanyag,szuper volt,de már nagyon megkopott,sok,sok évig meg volt.Fondant formázáshoz vettem annak idején.Ha kapok egyszer még olyat veszek egyet,mert nagyon jó nagy és praktikus volt,vékony,könnyen tárolható,mosható,de erős.
Domestost is vettem,a fürdőszobát teljesen átmostam vele,valahogy csak azzal érzem igazán tisztának.
Siettünk is az úton haza,mert áztunk rendesen,én húztam a banyatankot,LAci a biciklit ,minden meg volt pakolva.Ja még vettünk sört is,dobozos tejeket meg tejfölt .
Itthon aztán kipakoltunk mindent a helyére,megreggeliztünk,tükörtojást sütöttem,szalámival,és szalonnával.Volt hozzá paradisom és paprika,meg hagyma hideg salátának összevágva.Utána kimostam a hűtőt,odatettem egy adagot mosi,és a fürdőszobát takarítottam ki.Laci a kályhát rendezte el.Most már várja a Forma 1 -et,nemsoká kezdődik.Én pedig várom, hogy kiteregessek,ezúttal itt benn.