Szervusztok!
Fúúúúj micsoda idő van nálunk!Nem is az eső,mert az jó,kell,de olyan hideg van 12 fok!!Teljesen novemberi időjárás!
Kimentem a céghez ma is,szerencsére Bolt taxival járhatok a főnöknő jóvoltából.Azért belegondolok mennyit buszoztam meg gyalogoltam ki évekig,ilyen időben is...Siettem is haza,sehova nem mentem,hívtam az autót visszafele is azzal jöttem.Most nagyon könnyű megfázni,vastagabb farmert vettem de még azon keresztül is fáztam...Benn szerencsére 24 fok van a lakásban,még épp kellemes!Amúgy meg bakapcsoltam a sütőt,mert volt még 5 darab bajor perecem,azt meg is sütöttem és császárszeleteket raktam be tepsibe,ahoz rizset fogok főzni és kész!
Az ágyat is áthúztuk,a könnyű is takarókat lecseréltük vastagabbra,megpakoltam a gépet,de ma nem mosok,benn még nem szárítgatom a ruhát!
Minden macska benn lebzsel,fáznak kinn meg vizes is minden,most a nagyok elnyúlva, a kicsik szokás szerint rohangálnak ,kergetőznek.A kinti ülőpárnákat is tisztán mosva már bezsákoltuk és felkerültek a padlásra,jövő nyárig..a vékony ,nyári cipőket is felhordtuk,lehoztuk az őszi -télieket.Egyelőre ennyit készültünk a rossz időre.
A virágok áznak,őket is elkezdem az érzékenyebbektől kezdve behordani,bár a jövő hétre megint 24-25 fokokat mondanak,és még jönnie kell az indián nyárnak is.Ha elállna az eső holnap elmennénk a közeli Pennybe,fogyóban a cukor és a liszt,tej is kellene.
Ilona!
Jó hogy kaptatok időpontot,még ha jó sokára is,itt is ez van,de lehet menni priváthoz is,csak az sokba kerül...
Lia!
Finom ebédetek lesz,a húslevest azt írod elővetted,fagyasztva van adagokban?Én is szeretnék kész vagy félig kész ételeket fagyasztani sajnos nincs helyem,a láda tele és a hűtőnek nagyon kicsi a fagyasztója,az is tee van.Már jó ideje készlünk kicserélnie gy nagy kombira,de vagy a pénz ment el mindig,most időhiány van,és nem jutunk el ,hogy mászkáljunk a boltokba nézelődni..vagy én,vagy Laci pont dolgozik ,ha a másik rá is érne...
Ilona!
Jó filmeket találtatok,nálunk ez a csatorna nem megy,van olyan ahol csak filmek mennek de azt külön kell fizetni,aztán így is van vagy 250 csatorna aminek a nagy része semmirevaló.