Szervusztok!
Jó későn értem haza ma is bár majdnem lemondtam a délutáni mukámat,ugynis a két napja vásárolt sportcipőm talpa benn a munkában szépen elkezdett leválni,mind a két cipőről,na mondom ezzel elég lesz hazajutni...aztán eszembe jutott,hogy felhívtam Lacit hogy hozzon már egy pár cipőt otthonról ide a cégig,ugyis erre volt dolga ma.Így sikerült hazajönnöm,meg délután a másik munkára.szóval rettentően mérges vagyok,mert nagyon tetszik a cipő és kényelmes is roppant módon,de a talp nem is látott ragasztót...el fogom vinni megjavíttatni,igaz hogy kínai boltban vettem,de épphogy nem akartam drága cipőt ,talpalni,oda vissza a városban,de arra nem számítottam ,hogy két napig fog tartani...Ma hazafele bementem a piaci bazárba ott vettem egy másik cipőt,remélem ez tartani fog,netről nem merek rendelni,ha nem próbálom felem tudom hogy milyen méretet kérjek,mert ugyan 37 es a lában,de ez amit ma vettem 39 es mert ilyen a méretezés és teljesen passzent.Vissza nem akartam vinni,a kínai boltokban nem szertnek visszacserélni vagy pénzt visszaadni karattyolnak kínaiul,veszekednek,nagyon rondák ,nem is szoktam ott vásárolnicsak szorult helyzetben voltam,mert a rajtam levő cipőm teljesen beázott,a zoknim bokáig vizes volt mire hazaértem,az esős idő miatt...ez a bolt meg útba esett...volt benn velem egy néni az is keresett cipőt magának,szerette volna mindkettőt felpróbálni,én is szeretem érezni hogy milyen a lábaimon a cipő,az eladó csak az egyiket akarta odaadni neki,nem is tudom mit gondolt elszalad vele a néni?Mivel a néni erősködőtt már egyik cipővel a lábán,az eladó jó két méterről odavágta hozza a cipő párját,persze le is esett,mert a néni nem tudta elkapni...esküszöm ha velem ilyet csinál,visszahajítom hozzá a cipőt!!Mégis minek nézik ezek a vevőket,elvégre a mi pénzünkből élnek meg,mi pedig megdolgozunk érte!!Egy biztos a lábam sem teszem többet kínai boltba!Nem is csodálom, hogy nincs eladónőjük,folyton ki van írva hogy vesznek fel,de nem akar náluk dolgozni senki.Néha akad egy egy kétségbeesett fiatal,aki ideig óráig dolgozik ott,de egész nap a nyakán vannak és hajcsárolják,meg ordítoznak vele,és a fizetését mindenféle okokkal levonják...
Na szóval nem vittem vissza a cipőt veszekedni...a lelkinyugalmam többet ér,majd megcsináltatom,és tanulok a leckéből.
Ebédeltem,utána kikavartam egy kevert sütit,amit szilvával,meg dióval szórtam meg és reszelt csokival.Most hűl az illata nagyon ígéretes,de megvárom ,hogy kihűljön a gyümölcs is benne ,forrón nem eszem.Beteszem a konyhámba a fotókat,majd felvágva is.