Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Nagyon ügyesek vagytok! Most lett csak ennyi sok fügétek, vagy máskor is volt ennyi sok termés? Szép érettek hány üveg lekvár lett belőle?
Aztán még diólevelet is szedtetek, valamikor nagymamám csinálta ezeket a gyógyteákat, még csanalat is szedett. Finom is volt a tea belőle én is sokat fogyasztottam ha ott voltam. Én is a citromfű levelét szárítottam valamelyik nap. Én papír zsacskóba tettem el. Apu meg a zöld diót tette el télire befőttnek, nagyon finom volt.
Itt is ma húsleves volt második meg rántotthús lett volna, de kicsit zsíros húst sikerült elővennem, így mexikói lett. Így is jó volt, mert már régen csináltam ezt a húst.
A férjem is füvet nyírt, ha netán esni fog akkor nem fogja tudni. MÉg a akerítésen lévő muskátlikat kell rendeznem. Sok virág elszáradt rajta azokat szeretném leszedni.
Lia!
Mi is így látjuk, nagyon hamar elment egy hét megint. Te is ügyes vagy a székpárnákat kimostad ezt nekem is kell majd.
Ancsa!
Jól tettétek, hogy pihentetek egy kicsit. Mi is ezt csináltuk délután, sokat dolgoztunk a napokban most már elég volt. Mikor dolgoztunk mindent megcsináltunk. Mióta itthon vagyunk annyi sok a munka, feladat hogy csak lesünk. Nem bírjuk utolérni magunkat, ha egy kicsit lazítunk.
Még nem figyeltem ezt a bajor perecet, biztosan finom lehet. Most ha megyünk megnézem és veszek én is belőle. Jó ha an ilyen is itthon csak sütni kell.