Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Jó soká ébredtünk reggel,kellemes volt a levegő,az éjszaka finoman lehűlt,jól aludtunk.Siettünk aztán a Lidlbe mert már megvolt a lista ,de sajnos a fél bolt üres volt ,polcokat akkor pakoltak,nem is értem,máskor minden tele volt...minden boltban nagyon kevés az eladó,keresik a munkaerőt,de nem kapkodnak utána,mert nincsenek megfizetve...Amit akartunk azért sikerült megvenni,kicsit nehéz volt hazajönni vele,két zsák almot,meg egy zsák 20 literes földet is vettünk,Laci hozta a biciklijét,azt pakoltuk meg,én meg a húzóst hoztam.
Még sok alma maradt tegnapról,hamar romlott,nekiláttunk megpucolni,egy nagy lábas kompótot főztem,és egy fordíott almást is sütöttem,most hűl,még krém is kerül rá.
Azután megettük a tegnap készült spagettit is.
Ismét nagyon meleg lett nálunk,34 fok ma is...Nemsoká megyek hajat is mosni,talán már ideje lenne festeni is,de már valahogy nincs kedvem hozzá..jobb lenne ha lenőne a régi színére..
Mi is öntöztünk már reggel és kiszedtem a kis vérjuharokat a füge melől,egy külön cserépbe,akárcsak a selyemakácfiókákat,magról keltek ki ,nagyon örülök nekik,remélem sikerül felnevelni őket,szeretnék egy olyan bojtos fát,már évek óta.