Válasz: Társalgás
Már nagyon nagyon fárasztó ez a hosszan tartó forróság... Most jöttem be az öntözésből...
Én most már csak elköszönni jöttem a géphez. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,229 2,230 2,231 2,232 2,233 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Már nagyon nagyon fárasztó ez a hosszan tartó forróság... Most jöttem be az öntözésből...
Én most már csak elköszönni jöttem a géphez. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Már péntek van! Mindenkinek legyen nagyon szép a mai napja is!! 
Tegnap este is igyekeztünk korán ágyba jutni... délután nem sikerült aludni... nem sokat pihentem... Majd az éjszaka most is meg-megébredtem párszor... Korán is keltünk.
Reggel fél 6-kor már a konyhában voltunk.
Nálunk ma 20 fokkal indul a nap, friss most még a levegő, délutánra majd ma megint 36 fok lehet. Eső mára hozzánk sincs jelezve.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!!
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Végre letelt a mai nap, lassan indulunk haza.
Margitka!
Köszi a reggeli kávét, már kettőt megittunk.
Szeretnénk elmenni egy pár dolgot vásárolni munka után.
Korán keltetek, délután talán tudtok pihenni egy kicsit.
Szervusztok!
Most látom csak, hogy tegnap nem is néztem be...későn is értem haza,utána még főztem is,meg picit el is szundítottam...MA letudtam a munkát és megint leszaladtunk a Trokába ,mert Laci húga még akart ezt -azt venni.MÉg én is találtam ezt -azt.
Ma Laci egy csomó almát hozott,így almás pite lesz holnap,de csak munka után,mennünk kell dolgozni.
Egészséggel az új papucsot Margitka!
Nagyon szép is és kényelmesnek látszik.
Újabban sikerül minden nap egy picit szundítani,ebéd után elnyúlunk,és egy fél órácskát ,órát alszunk..itt még mindig nagy a meleg,egy cseppet sem enyhül és eső sem volt.
Ilona!
Óóó dehogy ez csak reklámfogás ,választások előtt,valamennyivel emeltek is már de nem mindenkinek.A nagyobb nyugdíjak be anak fagyasztva három évre.mondju nem is baj mert óriási eltérések vannak a nyugdíjak közt,aki ledolgozott egy életet,35-40 év munkaviszony után a minimál nyugdíjat kapja,ami nagyon kevés,míg mások akik magasabb pozicíokból mentek nyugdíjba,de sokkal kevesebb évet dolgoztak le,három ,négyszeres nyugdíjat kaptak,ezeket itt speciális nyugdíjaknak hívják,amiket ha emelés van,természetesen sokkal nagyobb összeggel egésztik ki,mint a kisnyugdíjakat.Ez a 40 % fel van osztva szakaszokra,első lépésben valamennyi % -al emelnek,majd megint valamennyit..ez hosszú idő leforgása alatt jön ki 40 % -ra.
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Délelőtt levágtuk a füvet, készülünk ebédelni, maradék gulyás levest eszünk. Nagyon meleg lett mára is, délután már csak pihenni szeretnénk.

Szervusztok!
Most értem haza,joooo meleg van megint!
Ilona! Nézd, most jöttem a kedvenc boltom mellett,ilyen virágot hoztál ugye? 26 lej egy cseréppel,alig 1000 ft. Szerintem nem is drága, volt fehér is!
Sok virág már 50 %-os engedménnyel van.
Szusszanok kicsit aztán almát pucolok,reszelek,süti lesz ma.
További szép napot!
Sziasztok! 
Lia!
Remélem, hogy tegnap sikerült a bevásárlásotok! Kaptatok mindent, amit akartatok? 
Már mi is csak pihenünk ma...
Ancsa!
Finom szedres muffinokat hoztál! Anyukám de szeretnél...
Köszi, a papucsom nagyon kényelmes is! ![]()
A nyugdíjak bizony nagyon nem igazságosan vannak emelve.... ![]()
Most már én is itthon vagyok! ...
Ugyanis csütörtökön monda a Gábor fiam, hogy haza tud jönni szombat reggel segíteni Fecónak. Erre úgy döntöttünk, hogy én pénteken reggel 6 óra után a nagy fiammal elutazok vonattal Pestre, mert neki is be kellett mennie dolgozni... Szerencsére a férjem kivitt a vonathoz bennünket, így nem kellett sokat gyalogolni sehol sem.,..
Gábor már várt bennünket a metrónál fél 8-kor. Onnét a fiam átment amunkeh4lyére, ami csak 5 perc, és Gáborral felmentünk Bogihoz a lakásba, mert Ő otthonról dolgozott...
Én megfőztem egy jó nagy fazék borsólevest. Itthonról vittem hozzá a kertből sárgarépát.. meg paprikát, uborkát és szőlőt is is frissen szedett reggel a férjem, azokat is vittem. Örültek is a gyerekek mindennek.
Másodakt márt Bogival közösen készítettünk, ahogy Ők szeretik, ez bolognai spagetti lett. ![]()
Ja és csütörtökön délután megsütöttem Bogi kedvenc sütijét, abból is kaptak:
Most friss áfonyát szórtam a tetejére, nagyon jó lett vele! ![]()
Ott aludtam Gáboréknál, este sétáltunk egy jó nagyot a Duna partján hármasban... eléggé el is fáradtunk...
Ma reggel jöttünk haza Gáborral ketten, Bogi otthon maradt, Ő nem akart jönni, most egy kicsit kijött az allergiája...
De Gábor nem is marad sokáig holnap reggeli után megy is vissza. Azért jó, hogy ma itt van velünk! ![]()
Ma ebédre bableves és palacsinta készült... és most sült ki a tekert sajtos hajtovány is... még meleg:
Most virsli is került bele a pörc és a dinsztel hagyma mellé. ![]()
Margitka.
Jöttem kóstolóért, nagyon finomakat készítettél, sok finomságot kaptak a fiadék is.
Tegnap sikerült a vásárlás, a Penny ben voltunk, egész oda szoktunk. Vettünk poharas fagyit, jól felemelték annak is az árát.
Lia!
Jól is esett most a hajtovány! Utána pedig görögdinnyét ettünk mindnyájan, ami nagyon finom édes volt! Még a fele megmaradt, nem bírtunk többet enni most.. visszarakta a fiam a hűtőjébe. Igaz, hogy 8 kg-nál is több volt...
A Penny jó hely, mi is írjuk mindig a listákat, hogy mit hol is vegyünk.. már nekünk is lassan esedékes lesz oda is menni...
Na igen, mi is nagy szemekkel néztük a legutóbbi vásárláskor a fagyik árát... már mindennek csak emelik... és emelik az árát.. nem is reklámozzák... ![]()
Én most már csak elköszönni jöttem a géphez vissza. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek legyen nagyon szép a mai napja is!! 
Tegnap este jó sokáig egy hosszú filmet néztünk. Már 11 óra volt, amikor lefürödtünk, és ágyba kerültünk... Éjjel szerencsére- csak 2-szer ébredtem meg...
Reggel fél 6-kor már a konyhában voltunk a férjemmel.
Ma a reggeli után a Gábor már indult is haza Pestre Bogihoz... Jól felpakoltam a kertből is... Most már főzésben vagyunk... De reggel még megöntöztem a virágokat.... kellett nagyon...
Nálunk ma 21 fokkal indult a nap, friss volt a levegő, de már melegedik rendesen... délutánra majd ma megint 35 fok lehet. Eső mára hozzánk sincs jelezve.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!!
Ma is kell főzni levest... Húsleves lesz rizs és rántott hús, ahhoz uborkasaláta... Dinnye pedig van bőven nasizni és fagyi is...
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét most ittuk a másodikat.
Finom ebédetek lesz, mi tegnap főztünk körömpörköltöt, csülökkel, tettem el a fagyasztóba is, adtam a barátnőm férjének is, mert nagyon szeteti. Ma azt ebédelünk.
Készítettem tésztát a kutyáknak, valamikor majd nekik is kell főzni. Mást nem is akarunk ma csinálni, nagyon meleg van már most.
Lapok Previous 1 … 2,229 2,230 2,231 2,232 2,233 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás