Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Nagyontetszik a papucs, amit vettél! Szép a színe is és látni milyen kényelmes. Használd sokáig ergészséggel!
Most én is főzés közben vagyok krumplisaláta lesz rántott csirkével. A férjem ezt kérte és a gyerek is nagyon szereti. Vettünk karfiolt, majd azt is kirántom mellé.
Van még tegnaptól gulyás levesünk maradék.
Holnap jönnek a fiamék és viszik a gyereket, hamar eltelt ez a hét is. Igyekszek mindent kimosni,előkészíteni holnapra.
Aztán megígértem a páránfőtt gombócot, mivel olaszban szó nélkül ő ajánlotta hogy elvisz megvenni a virágot. Ezért mondtam, hogy most Neki főzök gombócot, a múltkor Laci kapott. Hát jót nevett.
Most már emlékszem a Te virágodra is, nagyon szépek voltak és egy cserépbe van a két szín. Nagyon szép így együtt is. Köszi, hogy betetted megmutatni!
Először így ültettem de kicsinek találtam a ládát, csak 40 cm és ott is távolra voltak ültetve. Majd szerintem lecsípem a végeket és abból fogok szaporítani. Így bokrosodni fog, mint a petúniám. Tiéd is szép bokros a cserépben!
Lia!
Itt csak egy pici eső volt, de nagyokat dörgött, villámlott.
Én is most festettem a hajamat, mert kiszívta a nap. Neked is csinos lett a frizurád!
El sde akarom hinni, hogy már szeptember lesz egy pás nap múlva, de a gyerekek sem.
Ancsa!
Ügyesen bevásároltatok, mi ma reggel mentünk el. De borzasztó árak vannak, megint megállapítottuk. Most olvastam ott 40 %-os nyugdíjemelées lesz! Ha tényleg igaz, akkor bizony az nagyon jó!