Szervussztok!
Megjöttem már én is.
Itt most jól be is van borulva,keringenek a felhők,de még nem esik,csak morajlik.Valahol eshetett,mert eső illatot hoz a szél.Jöttem hazafele mint a golyó,mert féltem hogy elkap az eső..de még most sem esik,viszont egy helyen akkor indult be a locsoó,és a fél oldalamat lespriccolta,mert olyan ésszel állították be,hogy a járdát locsolja,de egészen a kerítésig...teljesen...de mire a piachoz értem megszáradtam,be is mentem vettem paradicsomkat szép színeseket,imádom!

Laci már előttem hazaért,még hozott nekem két szatyor kerti földet is,úgyhogy sebtében átültettük a fügefikuszomat és a Benjámint,ezek ketten voltak már a legszorultabb helyzetben.Megvettem több vödröt,amibe átültetni virágokat,csak még nincs földem,csak erre a kettőre volt.Ez is jó, hogy már el van készítve telelésre,lesz idejük szépen megerősödni ,mire be kell költözzenek a lakásba. Hatalmasat nőtt minden virágom kinn...leszünk mi is szorult helyzetben télen...
Ma nem főztem,még van húsleves és volt mára bab,holnap pedig ellátogatunk munka után a Trokába...nem mertem arra menni mióta az a tragédia érte őket tavaly...most viszont ráírtam a tulajdonosra,és azt válaszolta szivesen látnak minket menjünk csak,így összetrombitáltam, akit tudtam, hogy többen is menjünk.Kissé tartok tőle,hogy találkozzak a gyászoló szülőkkel,de nem lehet kerülni egymást míg a világ....
Várok reménykedve ,hogy hátha esik erre is az eső,egyelőre csak az illatot érzem,nagy a gyanúm,hogy elkerül minket.