Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét, már kellett innunk egyet megint.
Jól kidolgoztátok magatokat, szerencse hogy ott lehet még tüzet rakni! Itt büntetnek érte!
Látom szépen érik a szólő, milyen finom lehet mindkettő, látni milyen egészséges szemek! Nagyon szeretem én is.
Gondoltam még bekukkantok ebéd előtt. Készen vagyok mindennel már csak ebédelni kell.
Megint zsúfolt volt péntektől a napjaink, ezért nem tudtam még csak be se kukkantani.
Az egyik temetésen túl vagyunk, szerdán lesz a másik Miskolcon. Közben szombaton úgy volt kell menni Leventeért. Még szeretne itt lenni egy hétig. Már el akartunk indulni, mikor telefonált a fiam mégis csak el tudja hozni, ne menjünk ebben a melegben. Volt még dolga és nem volt benne biztos hogy el tudják hozni a gyereket. Utazik Hamburgba délután egy hétig oda lesz, és a gyerek nem akart egyedül maradni. Jól tette még unokázunk egy hétig.
Majd szerdán megy a másik mamához egy kicsit.
Hoztam Olaszországból virágot a teraszra, ott volt a hotel teraszán. Nagyon megtettszet megkérdeztük hol a kertészet. A fiam el is vitt bennünket, igaz kellett menni érte 20 km-t, mert a városon kívül volt. Megörültem, hogy kaptunk. Be is ültettük szépen hajt, majd szaporítani fogom.
Lia!
Itt is nem győzünk rendet tenni, pedig csak egy hétig voltunk oda. Nagy eső voltm a fű az meg nő.
Ancsa!
Köszi a dicséreteket, de még le kellene fogynom. Igazm már adtunk le egy pár kilót, könnyebbn is a mozgás mint volt.
Betettem a képet, mert a fecebook-ra könnyebb volt, gyorsabban ment. Már a konyhámba is be van legyen meg ott is.
Nektek is sok mindig közbe jön valami! ...de mindig akkor jön ,mikor már eltervezel mit fogsz csinálni és felborul minden!
Már itt sem bírjuk ezt a nagy meleget, mi is bent vagyunk inkább. A kertben is a virágokat hiába locsoljuk száradnak ki, még szerencse hogy a rózsák szépek.
Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédhez!