Szervusztok
Nekem a délelőtt munkával telt,tulajdonképpen ráértem volna hétfőn, vagy kedden,de most örülök, hogy túl vagyok rajta,a hét elejére is kánikulát mondanak,nehezebb lett volna munka után, délután menni,a hőségben. Hazafele Laci jött elém, a buszmegállóba,beléptünk a Pennybe.
Miután kicsit szusszantam,odatettem a húslevest, csirke farhát és karajcsontok vegyesen. Utána egy csokit főztem, most kicsit lágy lett,ez van ha valamit nem mérek ki pontosan,kicsit több folyadék került bele...Laci lebeszélt a második fogásról,azzal,hogy elég a leves ebben a melegben..végül is igaza van,mert csak a szemem kíván enni,a gyomrom annyira nem..ez a meleg alaposan besegít a fogyókúrázóknak,nehezen megy az evés,csak a könnyű dolgok mennek...
Utána míg a leves főtt, gondoltam netezek kicsit,elnyúltam a telefonnal,jól elaludtam...a szekrényem rámolása elmaradt...most meg már nincs kedvem hozzá fogni,na majd holnap...még a locsolás marad estére és kész, amúgy is kicdi a vérnyomásom,a hőségben még lejjebb megy,folyton aludnék.