Végül is nem esett az eső nálunk,de borongós maradt,nem sütött ki a nap!Megfestettem a hajam,eléggé kifárasztott még ez is,most csak legszivesebben üldögélnék,de az orrom megindult,folyik rendesen,nem baj legalább tisztul a fejem!Hátha helyrejön ott a szemem alatt, ahol még szokott fájni a csont ,néha úgy érzem mintha ott meg lenne telve és feszül,nyom!
akartam egy kis pipacsot kreálni,de ma nincs kedvem...nem baj megnézek pár videót,hátha még tanulok egy kicsit!
Margitka!
most látom milyen jó a sütid,túrós is meg meggyes is!
Megint vettem két almás rétest a Kauflandban,nagyon izlett múltkor,majd ha úgy adódik hogy ráéhezünk,gyorsan bedobom a sütőbe a héten!
A Kauflandban van egy hely ahol a hamarosan lejáró termékeket árulják jó olcsón,hát ma nagy szerencsénk volt,macskahomok volt kettő is,10 kilósak,amik elszakadtak szállitáskor és kifolyt belőlük valamennyi,mindig megveszem az ilyesmit,mert nem sok hiányzik belőle,de sokkal olcsóbb,mint az ép!És volt macska jutalomfalat is és Vademecum fogkrém,végül is ezek nem romlandó élelmiszerek...gyors rizst is vettem ott,máskor nem veszem meg mert olcsóbb a rendes,de ez is nagyon olcsó volt.Kettőt is vettem.
A másik hirem,hogy a szüleim kutyája Füles betegeskedik...nem jön elő két napja a házából,apu szerint nem tud lábra állni,esik bukik...elment az állatpatikába,ahol kálcium tablettát adtak neki,azzal,hogy a kutya öreg és kövér,nem birják a csontjai...Enni eszik,ugat is,az orra nedves...de nem jön ki a házából...nem is piszkolt,azt mondja apu.Kértem vigyük el a doktornőhöz ahova én járok,de nem akarják,hogy majd a tabletták....szerintem meg nem fog helyrejönni magától...Na majd meglátjuk.
Most megint eszem valamit hogy be tudjam venni a következő adag gyógyit,kettőt kell háromszor egy nap!