Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap nem feküdtem le mig a toros készen nem lett és nem vacsoráztunk is belőle,annyira rá voltam éhezve,ma persze küldtem belőle a szülőknek is.Anyu a banánt szereti,csak azt eszi meg,a többi gyümölcstől savja van,de kompótnak megeszi az almát,barackot is.Ja és a datolyát is szereti,meg a dinnyét.
Gulyást főzök,fogok is neki a dolgomnak,mert rengeteg van mára,sok mosás,takaritás van betervezve.
Margitka!
Találtam egy videót,ahol kősóból készitenek párologtatót,ma rá is állitottam Attit,hogy szerezzen egy darabot,kell egy kb 2 kilós darab kősó,nem nagy az kb,mint a két öklöm egyben és kell egy üvegedény,amibe három liter viz fér.A sót beleteszed és felöntöd mig ellepi a viz,nem olvad el...mindig pótolod mikor párolgott,és kb két hét múlva a só kicsapódik az edény falára,kivülről,szép hófehér lesz és kemény,az edényt továbbra is feltöltöd és folytatódik a párologtatás.Nagyon egészséges,toroknak,légcsőnek,tüdőnek,a hálószobában tartod!Na én ezt megcsinálom,mert nálunk a levegő nagyon száraz és igy olyan,mintha a tenger mellett aludnál,ha megtalálom a videót,elhozom ,beteszem a linket!
Na ma még a füves kertet is meg kell csináljam a cicáknak a balkonra,most már bújik kifele a fű a cserepekben,úgyhogy lehet nekik ültetni.Nálunk máris felkelt a nap,gyönyörű idő lesz,ablakmosás,függöny,miegymás,be fog száradni minden.
Rohanok is,legyen szép napunk,puszi!