Szervusztok!
Ma jó későn értem haza,hosszú nap volt,de eredményes. Kaptam egy jó nagy adag fügét, azt délután megsütöttem,tepsiben fahéjjal, citromlével és üvegekbe raktam. Csak kicsi üvegek lettek,mert nagyon összeesik sütés közben. De nagyon finom,akár kiflikbe,akár valami sütibe jó lesz télen, vagy,csak úgy nasizni.
Mostam is és a lakást is felmostam. Ma járt nálunk a doki bácsi, Pincúr megkapta a féreghajtót,kb .két hét múlva az első oltást. És akkor lesz könyvecskéje is.
Laci már kitűnően érzi magát, az ő szavaival élve. Én azért felhivtam a Dokit és bepanaszoltam,hogy menni akar holnap dolgozni...erre felhivta,és berendelte ellenőrzésre holnap fél 3-ra!
Így nyugodtabb leszek én is,ha kontrolba visszamegy!
Holnap rövid napom lesz,szeretnék savanyúságnak valót nézni a piacon. Bár tavalyról egy egész polc tele van még!
Margitka!
Jó sok kecsapod lett,bár emlékszem mindig több
adagot szoktál főzni, mert szeretitek!
Megérkezett a netről rendelt nadrág és blúz,a nadrág tökéletes, a búzt rövidnek találom, és nagyon mély a dekoltázsa,bár Laci lelkesen dicsérte, mikor felpróbaltam. Nagy engedménnyel volt,így még ha nem is fogom hordani a blúzt,a nadrág akkor is megérte.
Itt is folytatódik a meleg és a szárazság, bár éjjel alaposan lehűl és így nem elviselhetetlen a kánikula.