Válasz: Társalgás
Szia Ancsa!
Hú de nagyon finomat hoztál! Ezt az üdítőt most szívesen meginnám! Nagyon tetszik, ami benne van! 
Nagyon nem jó hírekkel jöttél ma! Ha ennyi a gond, este minél előbb próbáljál Te is lepihenni. Lacinak pedig jobbulást, és mielőbb teljes felgyógyulást kívánok! Inni mindenképpen igyatok sok folyadékot! ![]()
Mivel ma nem kellett főzni, a reggelit követően kaptuk magunkat,és átmentünk kocsival Érdre. Ott van Penny, és szeretek benne vásárolni.... mindig külön írom, azokat a cuccokat, amiket ott érdemes megvenni... Szerencsére mindent kaptunk,ami fel volt írva... még többet is... ![]()
Még egy jó nagy mag nélküli görögdinnyét is vettünk.... Remélem, hogy ez is olyan finom lesz, mint amit a múltkor itt helyben vettünk a Spar-ban. ![]()
Az ebéd utáni rendrakást követően ma is pihentünk a nappaliban. De még milyen jól sikerült! Ma is elaludtam, és több, mint másfél órát aludtam... Közben a férjem is elszundított...
4 óra után pedig lezuhanyoztunk odakint egymás után... Én utána felmentem a fürdőszobába, mert hajat is akartam mosni... Most nagyon friss vagyok...
Készülünk uzsonnázni. ...
...