Szervusztok!
Nekem most már az összes hócipőm tele van...Folyamatosan csurog rajtam a víz,nem bírok lehűlni,iszom a vizet,lassan békák kuruttyolnak a hasamban,és mégis melegem van állandóan!Kijövök a zuhany alól,máris izzadok..a klymától fájnak a füleim,köhögök,zavar nagyon...tudom hogy nyafogásnak tűnik,de idén nagyon nehezen viselem azt a meleget...sajnos hogy a város igen kopár,hiába az ültetett facsemeték,meg pampafű...árnyékot nem adnak,és a beton sugározza a meleget...Nagyon elrontották az infrastruktúrát és szenvedjük a következményeit...Eső a láthatáron sincs...Még a barométer is felfele kúszik a száraz idő fele...
Ma épp mikor végeztem,Laci rámcsörgött,nehogy gyalog induljak haza,üljek taxiba,mert eszméletlen a forróság!És valóban,mikor kiléptem a házból,ahol folyamatosan megy a klíma napok óta,azt hittem megperzselődöm...sokkal rosszabb, mintha normális levegőjű házból jönnék ki...
Szerencsére hamar hazaértem és itthon már sokkal jobb,pedig nem megy a légkondi,de a sűrű lonc,meg a sok növény,kellemessé teszi a levegőt,már ahogy a kapun belépek... a kapukilincs is olyan forró volt,alig tudtam megfogni!
A ház thermo ajtaja is a nagy melegtől,meg van ereszkedve,alig lehet este becsukni...Az eső nagyon kéne...ami volt pár napja,pedig elég kiadós volt,úgy elpárolgott estére,hogy megrepedezett a föld!A hét végére mondanak némi visszaesést,de nem sokkal,csak 31-33 fokra.de már az is jó lenne...