Válasz: Társalgás
Ancsa!
Épp megcsípett egy szúnyog, amikor benéztem a humoros topikba! Hát én akkorát nevettem, hogy a férjem bejött a teraszról!
Lia!
Ti is nagyon vigyázzatok Magatokra! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,198 2,199 2,200 2,201 2,202 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ancsa!
Épp megcsípett egy szúnyog, amikor benéztem a humoros topikba! Hát én akkorát nevettem, hogy a férjem bejött a teraszról!
Lia!
Ti is nagyon vigyázzatok Magatokra! 

Hahó, bekukk én is! Most még jó a levegő, tegnap az udvaron este fele 45 fokot mutatott a hőmérő!!
Hallom több helyen esik,nagyon várnám én is,tegnap kétszer locsoltunk,de mára száraz megint minden...
Hajnali fél 4 kor sikeresen felvertek,az utcán előttünk állt meg egy társaság autóval, ordítva, röhögve búcsúzkodtak,egyáltalán semmi tekintettel az ott lakókra,csapkodták az ajtókat, minden macskámat felvertek,tovább nem lehetett aludni,felkeltem,hogy Laci alhasson,most esik le a fejem,a második kávét iszom..
Ma nem kell főzni, sem semmit csinálni,Laci felszaladt megnézni Anyukáját, siet haza a meleg előtt.
Margitka!
Ne is mondd,már vettem trópusi szúnyog ellen is védő sprayt,ezek röhögve csípnek akkor is. Ráadásul egy büdös, zöld poloska is a nyakamba esett locsolás közben, olyan lett a helye,ahol megmart mintha cigarettával égették volna meg!

Megint én!
Laci hazaért mielőtt nagyon kimelegedett az idő, én meg hajat festek,nemsoká lemoshatom,hamar meg is szárad. Szinte egész nap dinnyét eszem kerülök, fordulok,hopp egy darab...bekapcsoltam q hideg párásítót,egész kellemes mellette...persze mind behúzódtunk,kivéve a két nagy macskát, azok kinn találtak árnyékos helyet,egyébként eléggé fúj a szél is,jár a levegő csak meleg az is...
Szia Ancsa!
Látszik, hogy Te vagy a legfiatalabb a fórumban, tartottad a frontot! 
Én most ültem ide a számítógépemhez reggel óta... De végre túl vagyunk az ebéden, és utána el is mosogattam, rendet raktam... DE már alig vártam, hogy vége legyen a sok munkának ma! 
Atya ég! ... 45 fok volt este kint nálatok!??? Ez már szinte elviselhetetlen!!!! 
Vannak igazán pofátlan emberek... hajnalban nem illik mások házai előtt hangoskodni.... 
A szúnyogcsípések sokáig viszketnek, nagyon utálom őket... na és az a zöld poloska csípése is félelmetesen hangzik... majd igyekszem kerülni...
Akkor azért ma neked jobb sorod volt, hogy nem kellett főzni...
Finom tortát hoztál most ebéd után... De mi nem is ettünk semmi cuffnisságot, úgy jóllaktunk, mint a duda, a fiúk azt mondták hogy még a fagyi se férne le a torkukon... mondjuk most még nekem se... talán majd később... ![]()
Nálunk most 35 fok van kint árnyékban... ki nem lépünk estig a házból!!!
.
.
Ma úgyis sokat dolgoztunk. Még a reggeli előtt leszedtem az uborkát, megint lett egy fél 10 literes vödörrel... Ebből lett a mai saláta is.. Aztán a nagy fiammal leszedtük az érett fügét... sajnos a rigók és a darazsak is nagyon rájárnak.. ![]()
A délelőtt folyamán lett főzve 4 üveg sárgabarack levár is...
...most pedig már lazítás...
Kukucs... 
Az ebéd után ma is pihentünk közben megnéztünk egy filmet. Aztán fagyiztunk... ![]()
A tegnap főzött szilvalekvárok szépen kihűltek a hűtőtáskában, felcímkéztem, és raktam be a spejzba a polcra.
Sárgabarack levár 3 üveg lett ismét. Azok már aszáraz dunsztban vannak.
... itt a maradék lekvár, ilyen lett... nagyon finom. ![]()
Délelőtt maradt egy kis sárgabarack, de kevés lett volna 1 főzéshez a lekvárfőzőbe. Ezért a fügéből az érettebbekből tettünk hozzá.
... ez a maradék...
Ebből a fügemennyiségből válogattunk a sárgabarackhoz.

Itt már keverve a sárgabarack a fügével...

A végeredmény szuper lett! ![]()
Ez a hőség nagyon fárasztó... elfáradtam estére. Én el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok.
Estére érek ide. Ma délelőtt főztem krémlevest, cukkiniból főzeléket, ezeket tudja enni a férjem. Sütöttem rétest mert volt lap amit elkellett használni, na nem fáztan a konyhában. Délután áthívtak a barátnőmék, eredetileg szalonnát akart sütni de gyorsan lebeszéltem szerencsére. Este a locsolás sem maradhat el
Margitka.
Szépek lettek megint a lekvárok, az ebédetek is finom volt. Jó sok uborkátok is lett.
Este meccsnézés lesz, gondolom Ti is azt nézitek majd.
Ancsa.
Szerencsére nekem használ a szúnyogriasztó 2 napja azzal fújom be magam locsolás előtt, eddig használt.
Ilona.
Örülök hogy rendeződött a férjed állapota nyugodtabbak lehettek. Az unokád is jobban van. Leviék 31-én jönnek majd.
A főzéssel sütéssel sok időd elmegy, pihenj is egy kicsit.
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Finomakat főztél, így a jó, hogy a férjed is tud enni. Nekünk is van itthon réteslap... most gyorsan megnéztem a felhasználási idejét: 07.31. Na akkor ez még ráér! A fagyizás tegnap délután talán kapósabb is volt most nálunk.
... Te milyen töltelékkel sütötted a rétest?
Hihi, jól jártatok, hogy lebeszélted a barátnődet a szalonna sütéséről... most aztán csak kínlódás lett volna.
Igen,a meccset néztük mi is... izgalmas volt...
Akkor már jó 2 hét, és itt lesznek Leviék is!
Este tegnap alaposan megöntöztem, most nem is kell, teljesen vizes minden...
Az éjszaka voltam fenn párszor, de azért aludni is tudtam fél 5-ig... aztán fel is keltem. most jó a teraszon.. a férjem kivitte a laptopját, ott néz be a hírekbe...
Ma nem kell főzni, van maradékunk, lehet mással foglalkozni... majd a városba is lesz elintézni valóm...
Jelenleg 20 fok van és délutánra majd 38 fok lehet. Eső mára sincs jelezve hozzánk, pedig már nem ártanak a kertnek, sőt!... kellene nagyon...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos!!! Nem győzöm hangsúlyozni naponta itthon is!
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Kukucs... 
Mivel ma nem kellett főzni, a reggeli után a városban voltunk a férjemmel együtt. 10 óra után már haza is értünk. Sikerült elintézni mindent, amit akartunk. Akkor pedig a tegnap leszedett füge maradékot megmostam, és azt is megfőztük lekvárnak. Ma is lett 3 kis üveggel.
Ezek pedig a tegnapi főzések. Balra a 4 üveg sárgabarack, jobbra pedig 3 üveg füge + sárgabarack keverék. Már felraktam az üvegeket az elkészített helyükre a polcra.
Szerencsére szépen kihűltek, így ma főzött 3 üveg fügelekvár került a konyharuhák közé a hűtőládába hűlni...
.
.
Most pedig a napi pihenés következik...
Sziasztok.
Kellemes délutánt kivánok.
Reggel nekiugrottunk, levágtuk a füvet, a virágoskertet is rendbetettem, igyekezni kellett 11-re mentünk a fogtechnikushoz. Levette a mintát holnap megyünk újra, lehet szerdán már készen is lesz, teljesen újat kell készítenie mert alul már nincs foga a férjemnek. Talán a nyaralásig meg is szokja.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, most ittuk a másodikat.
Nálunk is ebéd utáni pihenő van, nagyon meleg van. Éjszaka hallottam hogy dörög az ég valahol de itt nem esett semmi.
A rétest túróval, almával töltöttem, egy rúdba a túró közé
tettem cseresznyét, nagyon izlett. A menyem a múltkor kelt almás palacsintát készített, kérdezted, igen, bele reszelte az almát.
Szia Lia!
Most az eső híján azért nem nő olyan gyorsan a fű... de lassan aktuális lesz itt is a lenyírása...
Akkor lassan csak elkészül a fogsora a férjednek... De idő azért kell a megszokásához... nem lesz könnyű, de idővel majd csak jó lesz... 
Én éjszaka itt nem hallottam dörgést, biztos nem erre volt... ma is nézegettem, hogy közbe-közbe megjelennek a sötét felhők... De amilyen gyorsan jönnek, úgy távoznak is...
A rétesetek nagyon finom lehetett.
... Én is mindig reszelek almát a masszába, még ezt anyukámtól tanultam....
Lapok Previous 1 … 2,198 2,199 2,200 2,201 2,202 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás