Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Végre van időm kicsit leülni,ma sok mintdent csináltam,de most már jobba kedvem is mert nem fáj a hátam.Múlt héten huzat ért a nyakamnál hátul,nem bírtam fordítani a fejem,belenyillalt a hátgerincembe.Laci sokat masszyrozott a múlt héten rozmaring kenőccsel és most már egészen jó,így volt kedvem csinálgatni itthon több mindent.
Hazafele,piacon voltam,paradicsomot és paprikát is vettem,lecsót főztem télre egy kis adagot,és a sült paradicsom szószt is megcsináltam,mindkettőből lett 3-3 üveggel.Majd még ismétlés következik.
Megsütöttem a barna sörös browniet,nagyon jól sikerült,alíg várom kihűljn,most majd fagyival esszük,úgy a legfinomabb!
Már ebédeltünk,el is mosogattam,persze közben Kinivel is foglalkozni kellett,mert most már elkezdett játszani,érdekli a világ,ki-kimászik a dobozából,hiába a háló,felnyomja...hajnalban is ,mikor kimentem kávét főzni,kimászott és mire jöttem volna érte,már az ajtóban várt..Most épp alszik így van időm írogatni.
Margitka!
Milyen szép gyümölcsöket vettetek!Itt esett tegnap az eső,le is hűlt,reggel kellett szvettert felvegyek,mert bizony fáztam.De kellemes így ,éjjel is jól aludtam nem izzadtam egyáltalán.
Ilona!
A kényszer ráviszi az embert,hogy megtanuljon dolgokat...csak nem hagyhattuk elpusztulni őket éhen szomjan,az anyjuk után...És annyira kis életrevaló,okos,sosem piszkolt sehova a lakásban,első perctől a kis alomjába jár bele.Ha kell is neki és mondjuk az ölemben van,nyüszít és akkor tudom vissza kell tennem a dobozba,siet bele az alomba...már sok cicával jártam úgy régen,hgy lepisilt mindent...Most tettem fel a rendelést a zooplusra,a nagyoknak száraz eledelt,a pindurnak ,bébipástétomot rendeltem,nem soká el kell kezdeni a szilárd ételre szokatást.
Lia!
El sem hiszem ,hogy már érettsigizik Levente?Gondolom alig várják ők is hogy jöhessenek vakációra haza,tele lesz a ház !!