Szervusztok!
Ma könnyű napom volt,hamar jöhettem haza.Benn a cégnél is kezelésbe vettem a virágokat,hatalmas Shefflerák meg monsterák,aloék,benjamin fikuszok vannak.Rendszeresen locsolom,kötözöm,permetezem őket,nagyon szépen megindultak,egy csomó új hajtás jön mindegyiken.Szeretek velük bíbelődni ha időm van.És ma volt.
Hazafele sietnem kellett,kezdett beborulni és egyre hűvösebb is lett,most nagyon kellemes 23 fok van,a nagy kánikula után igzán üdítő.Eső is esett,de csak nyugisan,csendesen,de a levegő nagyon kellemes így.
Hazaérve elláttam Mini-Kinit,kicseréltem a dobozát,kimostam belőle mindent,őt is megmosdattam,kifésültem,megetettem,tiszta és nyugodt.Beszéltem a doki bácsival,hogy időben kezdjük majd el a szükséges féregtelenítést,oltásokat..majd a sterilizálást is,hat hónapos korában.
Közben odatettem főni a szárazbabot,mert egy zöldséges,paszuly csorbát főztem belőle.
Hazafele még vettem egy doboz barna sört is,mert holnap barna sörös browniet akarok sütni,málnával és szederrel.
Már a gyümölcsök is meg vannak véve.Holnap lenne Anyu születésnapja...most lenne 79 éves.Hihetetlen,valahogy sosem hittem, hogy valaha is meg fognak öregedni,annyira jól tartották magukat mind a ketten,nem látszott a koruk,anyu meg még fürgébb is volt ,mint én.Egy percet nem ült meg nyugton..Most szeretnék sütni valamit az emlékére.És ezt a browniet már sütöttem többször is és nagyon finom!
Margitka!
Szeretem a citromfüvet,teának is,de sokszor szoktam süteményekbe is belegyúrni,pl.kekszekbe.Nagyon finom ízt ad és még jól is mutat benne!Az este én megébredtem vagy kétszer is a meccs alatt,atán egyszer láttam hogy LAci alszik,és kikapcsoltam,ere azt mondja még csak egyik félidő ment le,ő csak pihentette szemét a szüntben a reklám alatt...persze már...fújta a kását!
Jó hogy ma nem kell locsolni,esett elég eső hogy megáztassa a földet,amúgy sem tudom hogy merjek kimenni,az imént kicsit gazoltam ,erre rámszállt egy tigrisszúnyog...még sosem láttam,de nagyon ronda fekete,csíkos,na be is szaladtam gyorsan.legszívesebben befújnám a lonc környékét szúnyogriasztóval,csak sajnos az más repülő rovarokat is megölne...