Szervusztok,megjöttem én is.
Nekem is elég rossz éjszakám volt,annyi hülyeséget álmodtam,Győzike üldözött álmomban...A cégnél hamar eltelt,jól haladtam,de utána még Icával is talákoztam a központban,hozott nekem egy hatalmas csokor levendulát!Aztán viszont nagyon nehezen értem el a következő helyre,most egy msik aluljárórendszert kezdtek el építeni,most arra,amerre dolgozomígy ott terelték el a forgalmat,közte a villamos járatokat is...semmi nem jött,amivel eljutottam volna a város másik végébe,végül szakaszonként utaztam,és a végén gyalog mentem egy jó darabon...ez azért kitolás azokkal, akiknek nincs autójuk,hogy a tömegközlekedés olyan rossz, hogy csak gyalog juthatsz el valahova...Viszont épp ezért összefutottam egy rég nem látott rokonommal,anyunak unokatestvére,aki Debrecenben él,nem is hittem,hogy valaha még látni fogom.Örültünk egymásnak!Ő szólt rám,mert én épp egy kutyát igyekeztem a villamos sínekről lecsalni,egy anyalabrador volt,nagyon kereste az utat,látszott hogy kicsinyei vannak,nem tudom hogy került az utcára,de végig a két villamos sín közt szaladt,féltem elvágja a villamos.
Hazafele szerencsére már találtam járatot,én jöttem meg elsőnek,Laci csak nemrég ért haza.
Ebédeltem,és mindjárt megyek lezuhanyozni,megint nagyon meleg van nálunk,árnyékban 35 fok.
Lia!
Igen,úgy néz ki lesz egy harmadik cicánk,ha életben marad,megerősödik,akkor elhozom.Mióta Poci nincs,olyan hiányérzetünk van,ő aludt köztünk a két másik,a két oldalunkon...Laci is örül már nevet is talált neki,de hát még nem végleges,mert azt sem tudjuk fiú vagy lány?Szerencse, hogy ő is olan állatbarát mint én és a cicákat különosen kedveli.Míg panellban laktam,garzonban,mindig azt mondtam ha házban laknék és lenne lehetőségem,több cicát is tartanék...hát most van rá lehetőség,hely is.
A héten még két napom ilyen hosszú lesz,a hét végén pedig vendégeink lesznek Németországból,és mivel Szent László napok vannak a városban,fogunk mászkálni és Lacit majd úgy terveztem a kedvenc éttermünkben fogjuk megünnepelni.Túl sok időm nem marad készülni itthon...majd még grillezünk is egyszer,mert itt vettek ki szobát a szomszédban,közel lesznek.Augusztusra szintén vendégeket várunk,ők is majd ott fognak megszállni,szerencse,hogy pont mellettünk vannak kiadó szobák,nálunk igen szűkösen férnénk,mivel vendégszobáink nincsenek...
Hát enyi a hírem mára,megyek zuhanyozni és pucc be az ágyba,itt már 6 óra,mire elkészülök lesz 8 is...