Szervusztok!
Ezt nézzétek!!Hihetetlen élni akarás!Elpusztult vendég cica picinyei,mind élnek,több nappal anyuk elvesztése után most találták meg őket nemrég...egy kivágott fa torzsében voltak.És mind élnek!!Alig két hetesek,még a szemük sincs igazán nyitva és már maguktól próbálnak enni,hogy életben maradjanak!A szomszéd találta meg az udvarán őket,nemrég,mert elkezdtek sírni!Az ,aki segített nekem annak idején Anyuval is...ma voltam ott,megnéztem őket...a tálhoz közelebbi lesz a mienk,ő a legéletrevalóbb,harcol az ételért,és mikor kezembe vettem rámnézett a szép kék szemeivel és nyávogott nekem,a többi sehogy nem reagált mikor kézbe vettem őket...Amint lehet hazahozzuk,ő már biztosan a mienk!Nem tudom fiú e vagy lány,nem is érdekel...egyszerűen semmi esélyük nem volt az életben maradásra anya nélkül,alig két hetesen,és mind élnek!!Teljesen oda vagyok...szegény anyjuk ott lett az enyészeté az utcasarkon a járdán...a nagy hőség,aztán a záporok,megtették a magukét,alig van már belőle valami...és a picik túlélték a nagy hőséget,a nagy esőket,anya nélkül,étlen,szomjan,egy fatörzsben...életre valók!!
Már alig várjuk,hogy hazahozzuk őt!
Újra teljes lesz a cica családunk...Poci méltó utóddal lesz helyettesítve.
Na,lelkendeztem eleget!Ma voltunk vásárolni,főztem borsólevest és kovászoltam uborkát,udvart takarítottam,Lacit megint elvitték,nemrég ért haza,készülök a holnapi napra,hosszú napok jönnek,egymás után,végül nem sütöttem,de van fagyink ,gumicukor és puffasztott rizs,ami édes.Holnap valószínű veszek valahol dinnyét,azt ennék behűtve.
A héte kezdődnek a Szent Lszló napok,vasárnapig tartanak,sok rendezvénnyel,török finomságok napjai is lesznek,több helyen a városban,a főtéren,a Várban...valami meglepit ki kell agyaljak Lacinak névnapjára...