Válasz: Társalgás
Szervusztok,szép napot mindenkinek.
A délelőtt hamar eltelt a ukában,hazafele,vettem fagyit,tojást,padlizsánt és paprikát,mert ma sütöttem és kavartam ki vinetta krémet és töltöttem paprikát,kétféle képpen,magamnak édesen pardicsomsszban,Lacinak sósan,csak simán paradicsommal.
Laci kifőve érkezett haza,itt 37 fok van árnyékban most.Evett,zuhanyzott,beájult,alszik...én is megteném,de nekem még dolgom van,a gép mos,már egy adagot be is szedtem,mert megszáradt,még a két nagypárna van kinn,ilyen melegben szeretem kimosni őket,hamar száradnak.
és még persze locsolni si kell majd,eszméletlenül száraz minden.
Nem fgojátok elhinni,de szegény cica,még mindig ott van az utcasarkon,már teljesen felpuffadt a melegtől,nálunk így takarítanak,pedig két napja járnak a szemetes autók,épp a hét legforgalmasabb napjai vannak,ilyenkor üresítik a kukákat,de a cicát nem szedte össze senki...a szívem fáj ha a picikre gondolok,hogy pusztultak el étlen,szomjan,kiszáradva ebben a hőségben...szörnyű!
Még két napig tart ez a meleg,aztán enyhül kissé...
Remélem reggel hagynak majd a macskák kicsit tovább aludni,ez a hajnali 4-fél 5 -ös ébresztés,felkelés,kissé nyúzottá tesz...
Dinnyét akartam venni,de már kijöttem a piacról mikor eszembe jutot,egyébként paradicsomot se vettem,pedig azt is akartam.Szerintem holnap reggel kilépek egy kis bevásárlásra,még a hőség előtt.Szerencsére benn a lakásban nagyon kellemes a hőmérséklet,minden ablak bukóra és leeresztve félig minden redőny.A macskáim kinn vannak elnyúlva az udvaron ők élvezik,persze árnyékban.
Ma reggel a szomszéd macskája előhozta egyszem picijét,és megmutatta,pont olyan,mint Poci volt,szerelem volt első látásra,de nagyon vigyáz rá,eldugta,azóta nem láttam.Laci is próbálta meglesni,de nem sikerült,mert elbújt előle...
megyek még van elintézni valóm,locsolás,zuhanyzás,és aztán fagyizni fogunk,addig Laci is magához tér,most ájultan alszik...nagyon fáradt...